Review: Pupa dark side of beauty collectie

Pupa, onze favoriete merk heeft een leuke collectie toegevoegd aan haar assortiment Pupa Dark side of beauty. Al eerder hebben jullie meerdere collecties van Pupa voorbij zien komen zoals de Pupa milano vamp sexy lashes, Pupa Milano made to lash eyeliners, De nieuwste collectie Pupa the dark side of beauty van Bellamilan gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

 

Beautyprinsessen:

Bijna iedere vrouw wilde vroeger een prinses zijn. Wij ook heel graag. Dat was niet gelukt maar met Pupa kun je wel een prinses worden of sterker nog een koningin. Deze make-up is zo goed. Geschikt voor de gevoelige huid. Kajal, nagellak en oogschaduw zijn drie dingen die echt onmisbaar zijn voor een geweldige make-up look. De producten die we van Pupa kregen zijn:

  • Pupa Smoky Oogschaduw – Dark Side of Beauty
  • Pupa Extreme Kajal – Dark Side of Beauty
  • Pupa Nagellak – Dark Side of Beauty

 

Pupa Smoky Oogschaduw – Dark Side of Beauty:

Deze oogschaduw is verkrijgbaar in 5 kleuren: 002 dark gold, 003 dark copper, 004 dark burgundy, 006 dark blue, 007 dark peacock en 008 dark melachite. Oogschaduws je hebt ik soort, maten en kleuren. Waar ik altijd op let is of ze geschikt zijn voor de gevoelige huid en mij niet irriteren en de kleuren mooi gepigmenteerd zijn. Van Pupa weet ik dat het zeker geschikt is voor de gevoelige huid. De meeste merken die geschikt zijn voor een gevoelige huid vliegen vaak snel van je huid af de kwaliteit is ook vaak niet goed. Pupa is echt een kwalitatief merk ondanks dat het voor een gevoelige huid is. Pupa is daarom ook mijn favoriete merk. Ze maken producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn, mooi blenden en nooit irriteren. Eindelijk pijnloos mkae-up dragen. Met je ogen moet je het meest uitkijken met een gevoelige huid. Ogen zijn wel de belangrijkste op je gezicht. Als je iet in of om je ogen krijgt waar je allergisch voor bent dan is het ook algauw klaar. Je kunt er wekenlang van last krijgen als het te heftig is. Bij Pupa niet het geval. Pupa is een van de beste merken op de markt voor een gevoelige huid. Ik ben altijd tevreden over hun producten. Zo ook over deze oogschaduws. Ze hebben een felle pigmentatie. Deze zijn long lastig. Ik heb een hekel aan oogschaduws die vanwege de kwaliteit en samenstelling zo van je huid afvliegen. Vaak genoeg meegemaakt met andere merken. Of JE ZAG BIJna niets op je ogen. Pupa the dark side of beauty oogschaduws zijn echt aanwezig. Super mooi.

 

 

Pupa Extreme Kajal – Dark Side of Beauty:

001 extreme black, 002 extreme Brown, 003 extreme blue, 004 extreme butter, extreme peacock, extreme
Kajal is echt een onmisbare item aan je oogroutine. Na je oogschaduw en oogpotlood moet ik echt gewoon een oogpotlood hebben in mijn ogen op mijn waterlijn. Je mascara springt hierdoor er nog meer uit. Met hazele ogen staan groene en bruine oogpotloden erg mooi, hierdoor springt het groene in het ogen naar buiten. Gebruikt je blauw of black dan springt het goud naar buiten. Ook heel mooi. Deze kajal is heel er gijn. Echt geschikt voor gevoelige ogen. Ik had ook niets anders verwacht. AlS JE OGEN tranen dan maakt het niets uit. Het lekt niet erdoor en vervaagt ook niet. Dat zie je niet vaak bij kajal. Je kan het gewoon bijna 24/7 ophouden en het lek, vervaagt echt niet. Wauw wat een mooie oogpotloden heeft Pupa extreme kajal. Deze kun je ook op je waterlijn aanbrengen en is zeker geschikt voor in je ogen. Ook goed voor op je oogleden als eyeliner. De meeste mensen in het westen brengen het aan onder de ogen. Je kunt echt spelen met deze oogpotloden en overal aanbrengen rondom je ogen en in je ogen. Heel veilig is het ook. Zeker geschikt ook voor gevoelige ogen. Wauw wat een prachtige kajal.

Pupa Nagellak – Dark Side of Beauty:

Met de zomer in aantocht is een nagellak echt super leuk om te dragen. Zeker als het mooie kleuren hebben en het van een mooie merk is. Pupa is echt een leuke merk. Hun nagellakken zijn ook altijd erg leuk. Je hebt bijna altijd wel een kleurtje zitten dat of matcht met je outfit of een beetje met het weer. Super leuk vind ik dat altijd. Je krijgt echt zin in de lente en zomer door nagellak. De pupa nagellak dark side of beauty zijn erg mooi. De tinten zijn erg divers en mooi paars, goud en rood. Wat een mooie nagellak.

 

Conclusie:

Super mooie collectie is dit. Pupa is echt een heel fijn merk, mijn favoriete merk. Het houd rekening met iedere huidskleur, smaak en tinten. De kleuren van de oogschaduws zijn echt gepigmenteerd. Super fijn. Deze make-up is ook altijd long lastig. Dat vind ik op een plusplunt. Wat een fijne lijn, een make-up lijn waar je altijd op kunt rekenen. Dit is mijn favoriete merk ooit. Zeker een aanrader voor iedereen. Deze collectie moet je in huis halen. Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan vinden. Wauw de beste make-up merk ever. Alle Pupa producten zijn altijd geweldig. Pupa voldoet altijd aan mijn verwachtingen. Pupa merk is gewoon super geweldig. Geschikt voor gevoelige ogen. Een van de beste merken ooit gebruikt.

 

Verkrijgbaar bij Bellamilan

PSST kennen jullie Pupa??

#samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.