Review: Rochas girl

Er ligt een nieuwe geur in de winkels Rochas girl. Wij hebben deze geur getest. Lezen jullie mee??

Inhoud:

De rochas girl heeft drie ml verpakkingen. 40 ml, 60 ml en 100 ml.

 

Noten:

  • Topnoten: Neroli, Roze peper, Zwarte bes
  • Hartnoten: Oranjebloesem, Jasmijn, Orchidee
  • Basisnoten: Cederhout, Sandelhout, Vanille

 

Verpakking:

Groene bloemverpakking wat een mooie verpakking is dit.

Onze mening:

Wij zijn gek op neroli, jasmijn en vanille. Alle noten zijn heel goed gemixt. Niets overheerst elkaar. Het is geen zware geur maar ook weer niet te zoet. Het zit er tussenin. Heerlijk zo een geur, die je op alle momenten van de dag kunt gebruiken en bij alle gelegenheden. Bij het zien van de flacon van Rochas girl waren we op slag verliefd. Hij is zo mooi, lekker groen. Wij hebben weinig geuren gezien die een mooie verpakking hebben en heerlijke geur hebben. Niet veel geuren kunnen dat hebben. De geur blijft lang hangen.

Het hangt afhankelijk van waar je hem spuit van je eigen zuurgraad van je huid af hoe het uitpakt als geurtje als je het op je huid spuit. Wij spuiten ook vaak op kleding, dan ben je meer verzekerd van een heerlijke geur. Op de huid doen we het niet zo vaak, tenminste niet iedereen. Dit is een citrusgeur, maar niet een typische citrusgeur. Deze geur heeft een veganistisch formule van 90% natuurlijke oorsprong. Neroli extract is 100% natuurlijk. Wat heerlijk dat veel geuren tegenwoordig veganistisch zijn. Bij de meeste veganistisch geuren zie je dat de geur vaak meteen wegvliegt. Deze niet. Hij blijft bijna de hele dag zitten. We hebben er zelfs mee gesport op onze kleding en op de huid. We hebben de geur zowel op de huid als op de kleding getest. Ook op de huid mengt deze geur heel makkelijk, natuurlijk hangt het een beetje van je eigen zuurgraad af hoe lang hij blijft zitten en welke geur je ermee krijgt. We vonden dit een heerlijke geur. Zeker een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij klik op de banner om te bestellen:#samenwerking

 

4 thoughts on “Review: Rochas girl

  1. Oooh wat heerlijk lijkt het mij om geurtjes te ontvangen. Ik ben echt gek oo diverse geurtjes. Deze klinkt als een fijne tussen geurtje gezien hij niet te zoet of zwaar is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.