Review: Scotch & Soda Island water

Scotch & Soda heeft er een nieuwe collectie bij genaamd Island water voor mannen en vrouwen. Deze collectie gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

unnamed

De geuren die toegevoegd zijn aan de collectie:

-Scotch & Soda Island Water for women Edp

-Scoth & Soda Island Water for men Edp

IMG-0030

Inspiratie

De geuren zijn geïnspireerd door het verhaal van de Japanse Musa-Siya, die een kelding- en stoffenlwinkel in Honulu erfde. Helaas beleef de prachtige winkel leeg, totdat een vloedgolf Hawai voor een groot deel verwoeste en hij besloot over het andere boeg te gooien. Zijn traditionele Hawaï shirts werden een grote hit. Een verhaal over toewijding, teamwerk en nieuwe kijk op oude ideeën. Een verhaal dat leert om te blijven vechten voor waar je in gelooft. Een verhaal over veel meer dan alleen een Aloha- overhemd.

 

Verpakkingen & flacons

Scotch & Soda Island Water for women Edp

Deze damesgeur heeft een prachtige en vrolijke Oranje-rood met lichtroze verpakking. Het past uitstekend bij het weer.

IMG-0014

De geur zelf zit in een gouden ronde flacon. Het rondje bovenaan de verpakking is super mooi de opdruk is in het zwart. Wauw de flacon is prachtig. Er is duidelijk veel werk aan is geweest.

scot

Scotch & Soda Island Water for men Edp

Deze herengeur heeft een prachtige blauw-gele verpakking. Deze geeft de mannelijke karakter een extra boost met de kleuren.

IMG-0006

De heren geur zit in een zwart blauwe verpakking. De dop is  zwart de flacon zelf transparant. De opdruk is zilverachtig/grijs. Wauw dit is ook echt een super mooi flacon.

Review

Door: Sherry

Scotch & Soda Island Water for women Edp

Een vleugje citrus, patchoeli, jasmijn bevat deze geur. De topnoten bestaan uit: zwarte bes en engelwortel. De hartnoten: kanonskogel bloem, jasmijn, kokosnoot. De basisnoten zijn salted skin akkoord, exotisch hout en patchoeli.

IMG-0026

Ik heb een zwak voor patchoeli en jasmijn. Zodra ik deze twee ingredienten in een geur ruik ben ik verliefd. Het moet natuurlijk wel een goede mix erbij zijn. Dat is precies wat deze geur had. Dit is niet een typische vrouwengeur dat we normaliter in de winkels zien liggen. De gemiddelde vrouwengeur is ernstig zoet, alsof je snoep ruikt en of met je meedraagt. Ik ben daar zelf geen voorstander van. Dan neem ik vaak een herengeur, lekker sterk en heerlijk. Hier is het anders. De patchoeli ingredient maakt een geur net iets sterker en precies wat ik wil. Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een heerlijke damesgeur had geroken. Echt een heerlijke zomergeur een perfecte mix niet te sterk niet te zoet, precies zoals ik een geur wil hebben.

IMG-0033

De geur blijft hangen in je neus. Zo heerlijk ruikt het. Je hebt slechts een spuitje nodig om verzekerd te zijn van een heerlijke zomerse geur. Ik had hem zowel op mijn huid als op mijn kleding gespoten. Op beide bleven ze lang zitten. Ik heb een hekel aan geuren die er meteen weer afvliegen, dat heb ik vaak genoeg meegemaakt. Deze geur was zuinig in gebruik. Door de zomer kan een geur door zweet er makkelijker afvliegen. Deze geur was er resistent tegen. Hij was super goed gebleven. Ik heb er zelfs mee hardgelopen. Ja ja ik weet dat mensen gaan zeggen doe dan geen geur op. Sorry mijn parfumverslaving laat me het niet toe om zonder een geur te gaan hardlopen en of andere sporten te beoefenen. Een heerlijke geur is dit. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

sccccc

Scotch & Soda Island Water for men Edp

Door: Tim

Vleugje orientaals vruchten van de rijke natuur. Topnoten: bergamot, mango, wijnblad. Hartnoten: muskaatolie, sandelhout en spiranol. Basisnoot: whisky akoord, amberacht hout en musk.

sssss

Muskaatolie en musk daar heb ik een zwak voor. Ik vind dat de geur prima is samengesteld. Hij ruikt heerlijk. Het is niet echt een typische mannengeur. Het is nog heerlijker dan de gemiddelde herengeur. Er is hier duidelijk aan de samenstelling gewerkt. De geur is super lekker. Vaak ruiken de herengeuren super sterk waarvan je hoofdpijn krijgt. Dit is niet zo een geur. Hij is een beetje sterk, maar zonder hoofdpijneffect. Wat wil de man nog meer. Een heerlijk ruikende geur. De noten zijn super goed samengesteld. Ik ben niet vaak musk en mango in een herengeur tegengekomen. De mango zorgde voor een iets liever effect. Dit zorgde ervoor dat er ook een iets zoetere ondertoon voorbij kwam. Als je deze geur na een paar uur ruikt blijft hij zeker hangen.

IMG-0036 (1)

Bij de meeste mannengeuren mis je toch de zorgvuldige samenstelling. De meeste parfumisten denken dat de man alleen een hele sterke geur wil, dat klopt niet altijd. De gemiddelde man is tevreden met een normale geur. Iets meer sterk en een beetje zoet is de ideale geur van de gemiddelde man. Wij mannen zweten enorm, maar dat komt over het algemeen omdat we veel sporten. Het beste is om daarna een douche te nemen en dan weer de andere dagelijkse activiteiten uit te voeren. Daarna willen we  wel heerlijk ruiken. Dat kan dan met een normale geur. Mijn vriendin is ook niet echt helemaal weg van hele sterkte geuren, zij heeft ook liever dat ik een normale geur draag. Gelijk geef ik haar. Deze geur is super lekker. Ik ben er helemaal fan van. Wat een heerlijke zomergeur.

IMG-0007

Conclusie

De geuren zijn super lekker. Wat een ideale lancering deze tijd van het jaar. Ze passen goed bij het weer. Wij zijn tevreden over alles, de verpakking, de inhoud de flacon, de geur. Wauw wat een heerlijke geuren. Aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij klik op de banner om te bestellen 

12 thoughts on “Review: Scotch & Soda Island water

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.