Visitekaartjes ontwerpen met Drukwerknodig.nl

Ik wilde altijd al visitekaartjes laten ontwerpen voor mijn blog. Immers is een visitekaartje hard nodig. Je hebt hard aan je blog gewerkt, deze moeten mensen dan ook zien. Visitekaartjes zijn hard nodig bij de promotie van je blog, vooral als je op events bent en iemand vraagt heb je een kaartje van je blog. Dan mag je deze prachtjuwelen erbij halen en eentje verstrekken aan de vrager. Van Drugwerknodig.nl mocht ik 150 visitekaartjes laten drukken voor mijn blog. Vandaag laat ik de ontworpen visitekaartje zien. Lezen jullie mee??

3D82B09B-7EE6-40A9-BFEE-3566EF84B1D6

 

Events

Ik ben meer dan 400 events geweest, waaronder boekpresentaties. Daar ontmoet je verschillende mensen van acteurs die boeken schrijven, tot en met ontwerpers die een boek hebben geschreven. Ook ontmoet in het geval van beroemde auteurs veel bijzonder mensen in het publiek. Zij komen namelijk ook naar de boekpresenaties. Ik heb Claudia de Brije, Willeke Alberti, Fatima moreira de Melo, Arie Boosma en nog veel meer anderen al eens mogen ontmoeten. Het event met Arie Boomsma vergeet ik nooit meer. We moesten met hem meetrainen in zijn gym Vondelgym bij de lancering van zijn nieuwste boek. Leuker kon het niet aan het einde wilden mensen visitekaartjes hebben. Ik had alleen zelfgemaakte. Ze waren mooi maar niet helemaal professioneel. Er moest verandering in komen. Toen Drukwerknodig.nl mij benaderde kon ik wel een gat in de lucht springen 150 visitekaartjes ontwerpen voor mijn blog leek me zeker leuk.

6E6A575C-5F46-4DBC-85B9-14AE0D450D84

Visitekaartjes ontwerpen

Het ontwerpen van de visiekaartjes gaat super simpel. Je hoeft absoluut niet technisch te zijn om dit te ontwerpen. Je gaat naar https://www.drukwerknodig.nl/huisstijl/visitekaartjes/ daar druk je op product samenstellen, vervolgens maak je een keuze of je online een kaartje wil ontwerpen. Daarna kies je of je je een liggend, staand kaartje wil. Ik koos voor liggend enkelvoudig. Je upload je foto, voegt er tekst aan toe, bekijkt het ontwerp en dan kun je lekker je visitekaartjes bestellen door een account aan te maken. Binnen twee dagen ploffen ze op je deurmat. De visitekaartjes zijn supergoedkoop tussen de 0,01 cent en 0,11 cent. Ik koos voor 8,5 x 5,5 cm formaat.  Toen de visitekaartjes op mijn deurmat ploften kon ik zeker een gat in de lucht springen. Nadat ik ze bekeken had was ik verliefd, zo mooi vond ik ze. Mijn eerste zelfontworpen visitekaartjes waren eindelijk binnen en super mooi ook nog.

DCC8D76E-CFA2-4271-BF58-5BE0E1A57CF1

Visitekaartjeslover

Ik ben echt blij. Ik koos ervoor om uit een rechenvrijedatabank eenmodel te plaatsen op mijn visitekaartje. Vervolgens schreef ik mijn naam en mijn blog op het kaartje. Ik vind het ontwerp goed geslaagd. Ik ben zeker te spreken over de kwaliteit. Het kaartje zelf is ook op een goed papier afgedrukt. Hij is lekker hard (hardcover). Ik heb het in mijn portemonee gehouden en hij is niet gekreukeld. Dat is een beetje uitzonderlijk heb met mijn normale fotopapier ook een visitekaartje ontworpen thuis helaas was deze na een paar dagen gekreukeld. Deze visitekaartje is echt super mooi, ben hier helemaal tevreden over. De kleuren zijn zeer kwalitatief ook. Deze te hoger de resolutie van je foto of logo des te beter de foto op het visitekaartje wordt gedrukt. Ik zou zeggen heb je een blog of een bedrijf en wil je een visitekaartje hebben. Klop dan zeker aan bij drukwerknodig.nl Zij zorgen ervoor dat je prachtige visitekaartjes op zak hebt om je events, seminars, en andere dingen super succesvol te maken. Door een mooie visitekaartje te leveren. Wil je verzekerd zijn van kwalitatieve visitekaartjes? Dan ben je zeker aan het juiste adres bij drukwerknodig.nl Ik ben super tevreden en ben helemaal verliefd op deze visitekaartjes. Ik ga ze zeker gebruiken bij aankomende events, boekpresentaties en of andere gelegenheden.

 

E04E1997-A33D-4B3E-A9DC-067528C1794C

Volledig assortiment

Zij hebben in diverse rubrieken de mogelijkheid om dingen te drukken. Zo kun je je eigen boek laten drukken. Fotoproducten van canvas tot en met posters, horecaproducten van een bierviltje tot en met een tafelkleed. Verder ook banners, Ook kun je coronaposters en mondkapjes bedrukken.  Zij hebben bijna alles. Je kunt het niet bedenken of ze hebben het al. Denk ook aan Enveloppen, boekenlegers, muismatjes, multomappen, agenda’s, inpakpapier. Kijkvooral op hun site. Ze hebben voor ieder wat wils.

 

9CF6E440-7FD8-439C-BF84-EE4CF2FF85AF 

Over Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen drukkerij in Groningen. Al meer dan 25 jaar verzorgen ze reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland. Ze werken met zo’n 120 werknemers, om samen “meer te leveren dan de klant verwacht”. Samen is bij drukwerknodig ook écht samen want tijdens drukte, helpen zelfs hun ICT collega’s met inpakken. Op deze manier streven ze altijd naar een nog snellere levering en is uw drukwerk bij ons in goede handen.

Zij hebben in diverse rubrieken de mogelijkheid om dingen te drukken. Zo kun je je eigen boek laten drukken. Fotoproducten van canvas tot en met posters, horecaprudcten van een bierviltje tot en met eeb tafelkleed. Verder ook banners, Ook kun je coronaposters en mondkapjes bedrukken.

Verkrijgbaar bij Drukwerknodig.nl

 

6 thoughts on “Visitekaartjes ontwerpen met Drukwerknodig.nl

  1. Belangrijk om visite kaartjes te hebben, ik heb ze ook en deel ze ook vaak uit bij events. Deze is leuk geworden en ik ken Drukwerknodig wel. Ze leveren mooi werk af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.