Review: Wetbrush go green detangler

Hallo allemaal, 

Hopelijk gaat het goed met jullie allemaal. Vandaag gaan we de wetbrush go green detangler reviewen. Lezen jullie mee?

unnamed

De mensen met fijn haar leven met mij mee hun haar is super snel breekbaar. Je mag er verschillende shampoo’s op smeren maar helaas breekt mijn haar toch vaak af. Ik ging ook oliën dat werkte soms. Toen kwam ik erachter dat ik de verkeerde borstels gebruikte.  Gelukkig ontdekte ik de Wetbrush go green.

IMG-4082

De mensen met fijn haar hebben ook vaak last van pijn aan hun hoofd door de harde borstels. Het haar is te fijn en de borstels te hard dat wordt gegarandeerd veel pijn hebben aan je hoofd. Wat kun je daaraan doen. Een borstel kopen dat zachter is voor je hoofdhuid. De wetbrush go green is een zachte borstel. Je krijgt geen pijn tijdens het borstelen. Een borstel dat heel  prettig aanvoelt. Bij de meeste borstels heb ik de neiging om achter elkaar te blijven doorborstelen vanwege klitten, hier heb ik dat niet.

IMG-4084

De borstel is super zacht en super fijn. Hij is ook geschikt voor golvend haar. Ik zelf heb stijl haar. Een redactielid met golvend haar heeft hem ook getest en ik net als ik super lovend over deze borsten. Ook heb ik vettig haar. Ik douche iedere dag dan is je haar ook makkelijk afbreekbaar. Ik kan echt niet om de dag douchen. Na het sporten heb ik geen zin om met vettig haar te gaan slapen, sterke nog ik kan niet slapen. Dus geen vieze hoofdhuid voor mij. Zo een borstel is uiteraard erg handig, super fijn en ideaal.

IMG-4083 (4)

Dit is een anti-klit borstel deze zorgt ervoor dat pijn en schade tijdens het ontklitten geminimaliseerd worden. Het is dankzij IntelliFlex borstelharen. Dankzij de unieke IntelliFlex® borstelharen glijdt ook deze Go Green borstel met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder eraan te trekken. Kortom een superfijne borstel voor iedereen om in huis te hebben. Een van de beste borstels ooit gebruikt!

Klik op de banner om te bestellen:

 

10 thoughts on “Review: Wetbrush go green detangler

  1. De juiste borstel is zo belangrijk, hè
    Ik heb zelf heel dik haar met krullen dat gemakkelijk gaat klitten.
    Ik heb nu een antiklitborstel van Zeisner, ik wil geen andere meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.