Review: Woezel & Pip letterlegger

Bij Uitgeverij Zwijsen en Dromenjager B.V verscheen het boek De Woezel & Pip letterlegger. Vandaag gaan we dit boek reviewen. Lezen jullie mee??

 

Cover:

Wat een schattige cover heeft deze letterlegger boekje. We zien Woezel Pip en hun vrienden met een vlinder op de cover. Op de cover staat 3+ en dat het aan te raden is voor de leeftijdscategorie 3 tot en met 6 jaar. Ook jongeren kinderen kunnen hieraan mee doen. De cover is super zacht en super mooi vormgegeven.

Over het boek:

Dit boek is ideaal voor peuters en kleuters die het leuk vinden om letters te verkennen, herkennen en benoemen. Kinderen hoeven nog niet te kunnen lezen om zelf met de letterlegger aan de slag te gaan. Ze kunnen de letters van het alfabet op een veelzijdige manier ontdekken.

Spelenderwijs leren kinderen de letters herkennen door ze te zoeken bij de kleurrijke illustraties en omgekeerd. Hoe klinkt de letter en hoe ziet die eruit?

 

Onze mening:

 

Aan het begin van het boek wordt uitleg gegeven en zien we Woezel en Pip heel schattig liggen tegen elkaar. Het boek is onderverdeeld in twee bladzijdes een bredere kant en een kleinere kant. Links zien we super mooie plaatjes en met de letters uit het alfabet. W van Woezel en aan de rechterkant alle letters van het alfabet zonder plaatjes.

Zo zien we een gitaar voorbij komen, een taart voorbij komen, buurpoes, molletje, hok en nog veel meer schattige plaatjes. Wauw wat mooi zeg. Op een super interessante manier maakt het kind kennis met het alfabet. Wij hebben hier voorgedaan aan hele kleine kinderen 2 jaar. Ze deden echt heel leuk mee en konden het makkelijk nazeggen. 3 a 4 jarige kinderen hebben we hier ook. Die konden het nog makkelijker. Wij hadden de kinderen om en om de beurt gegeven. Super leerzaam boek is dit. Ze houden van Woezel en Pip. Ze wilden niet meer stoppen om met deze boekenlegger te spelen. Echt zeker een aanrader voor iedereen. Wat een meesterwerk dit. Stiekem zijn wij volwassenen ook verslaafd geraakt aan dit boekje. Dit boekje krijgt vijf sterren.

 

 

Verkrijgbaar via Uitgeverij Zwijsen

 

 

#samenwerking

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.