Schrijf je in voor Owan Drakes mailinglijst en ontvang per mail een MEGAPRETPAKKET met al zijn 8 ebooks

Owan Drake zegt dat het geld hem niet uitmaakt. Naar eigen zeggen:
“Het leven is kort, nageslacht heb ik niet en ik neem het toch niet mee mijn kist in! Dus als jullie op de hoogte willen blijven van nieuwtjes rondom mijn boeken, meld je dan aan voor mijn mailinglijst via deze link: https://www.bravenewbooks.nl/site/index.php?r=userwebsite/index&id=owandrake Je zou me er een groot plezier mee doen. Dit is een stuk automatisering en een absolute time saver! Nu kan ik me focussen op schrijven en in een klap een bericht naar al mijn volgers sturen als mijn nieuwe boek klaar is! Dus jullie hebben er ook wat aan, niet alleen vanwege het pretpakket wat ik je toestuur, mijn nieuwe boeken zullen sneller klaar zijn!“
a
Owan Drake is het pseudoniem van iemand die je misschien kent, maar misschien ook niet … Hij zal zijn identiteit niet onthullen totdat hij zal sterven.
Na een valse start in maart 2017 toen er nog best een aantal schoonheidsfouten in zijn eerste versie zaten, heeft hij deze aan banden gelegd en een nieuwe versie geschreven. De aanhouder wint, blijkbaar, want aan het eind van het jaar gebeurde voor hem het onmogelijke! Hij won de literaire prijs De Gouden Lettervreter, werd genomineerd voor een Indie award en was een Sweekstars Finalist! Owan Drake is a force to reckon with en met zijn boeken en ijzeren wilskracht bewijst hij waarom!
PSST! Schrijven jullie je ook in voor de mailinglijst?

43 thoughts on “Schrijf je in voor Owan Drakes mailinglijst en ontvang per mail een MEGAPRETPAKKET met al zijn 8 ebooks

  1. De nieuwtjes boeien me wel. Wanneer worden de nieuwsbrieven gemaild ben wel benieuwd zeker na de kerst of niet? Hoe zit het met de e-books?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.