Draak des Vuurs van auteur Owan Drake verkozen tot beste Fantasyboek van 2018 + Winactie (gesloten)

Het boek Draak des Vuurs van de mysterieuze Fantasy auteur Owan Drake uit Amersfoort, is bij de Facebookgroep Thrillers and More verkozen tot Beste Fantasy Boek van 2018.

draak

Owan Drake heeft ervoor gekozen om zijn identiteit niet prijs te geven totdat hij zal sterven. Zijn serie De Zaden der Hoop is binnen een korte tijd megapopulair geworden bij Fantasy lezers. Ook heeft hij het met zijn verhaal op de een of andere manier voor elkaar gekregen om een publiek te trekken dat buiten de standaard Fantasy lezer ligt.

Vorig jaar won hij ook al een prijs met zijn eerste boek in de serie De Val van Hymír, namelijk de Gouden lettervreter. Ook werd hij genomineerd voor een indie award, net als dit jaar, de felbegeerde prijs voor boeken die in eigen beheer zijn uitgegeven. Tevens was hij een Sweekstars finalist, gekozen uit ruim 8500 inzendingen wereldwijd.

”Genomineerd voor een Indie Award, winnaar van De Gouden Lettervreter en finalist van Sweekstars2017. Fantasy auteur Owan Drake is a force to be reckoned with en met zijn debuut De Val van Hymír bewijst hij waarom.” Simone Luchessi over De Val van Hymír. (Auteur van Short stories of a single girl)

Owan heeft naar eigen zeggen binnen anderhalf jaar zo’n 1000 boeken verkocht – dit ondanks zijn vele gratis ebook giveaways – en de verkoop loopt nog lekker door.

Zijn derde boek Draak des Vuurs kwam in februari van 2018 uit. Het boek stak qua aantal publiekstemmen met kop en schouders boven de rest uit.

”Vergeet alles wat je ooit gelezen hebt, dit overtreft het!” – Martine Pauwels over Draak des Vuurs. (Auteur)

Waar gaat Draak des Vuurs over … Lees het in de flaptekst:

Terwijl Xavier verdergaat met de vertellingen uit het verleden, beseft hij niet dat de Bloedraven een apparaatje in zijn buik geplaatst hebben dat zowel het einde van hem als Benedictus zou kunnen betekenen. In het verhaal van het licht krijgt Heer Frank eindelijk de kans om terug te vechten tegen de vijanden die zijn huis over hebben genomen. Als Wilder ook nog eens het strijdtoneel betreedt, krijgt Frank de overhand en zien de Bloedraven geen andere keuze dan de kwaadaardige Machinegod, Elim, vroegtijdig te activeren. In het verhaal van de duisternis slaan Mar en zijn entourage op de vlucht voor Mizalda Kallas. Uiteindelijk splitst de groep zich op en zullen Zack en Mar door het Doornwoud Bos reizen, en Yolanda en Patrick door het Archeon gebergte. Terwijl ze langzaam weer naar elkaar toe reizen, richting de Vorstelijke Kloof, zal één van de groepen in een compleet andere wereld terechtkomen en zal de ander niet doorhebben dat ze achterna gezeten worden door een groep die uit is op hun hoofden. 

Nu is Owan Drake natuurlijk zo blij dat hij een papieren exemplaar van Draak des Vuurs verloot op dit blog!

Wat moet je hiervoor doen?

1-Download het ebook van deel I gratis bij theblacksheepindie. (Owan krijgt hier melding van in zijn mail, dus een screen voor bewijs is niet nodig.) Hier kun je het downloaden: https://theblacksheepindie.com/product/de-val-van-hymir/ Let wel even op, eer je in je winkelmandje zit, krijg je allemaal aanbevelingen. Het bestellen is een beetje onduidelijk. Je moet dan gewoon doorscrollen en dan kun je je bestelling afronden. Daarna krijg je iets over een couponcode, ook dit kun je negeren, gewoon doorscrollen en bestelling afronden. Daarna krijg je een downloadlink.

2-Heb je een Hebban account, zet Draak des Vuurs en de voorgaande delen, De Val van Hymír en deel I.5 dan op je ”Wil ik lezen” plankje. (Mits je dit niet al gedaan hebt) Heb je geen Hebban, geen probleem, deel dan deze blogpost op social media. Of doe het allebei, nog beter.

Veel succes iedereen! En Owan Drake! Van harte gefeliciteerd met deze prestatie namens de redactie van Beautyandbooksmagazine!

22 thoughts on “Draak des Vuurs van auteur Owan Drake verkozen tot beste Fantasyboek van 2018 + Winactie (gesloten)

  1. Helaas heb ik geen sociale media. Ik heb wel als compensatie een vriend van mij gevraagd om dit te posten op haar facebook. Zou graag kans maken op het boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.