Similasan computer ogen en droge ogen oogdruppels review

Heb jij ook vaak last van droge ogen? Wij herkennen het vast wel dat geblog en urenlang getikt achter de pc zorgt ervoor dat je ogen uitdrogen. Pijnlijke en branderige ogen tot gevolg. Of tot laat in de avond televisie kijken. Wij pijnigen onze ogen echt erg vaak. Gelukkig heeft Similasan een oplossing met haar oogdruppels twee varianten Similasan computer ogen en de droge ogen. Lees snel verder wij gaan beide varianten reviewen. 

product-computer-ogen-odproduct-droge-ogen-od

Testpersoon 1: Terra

Similasan computer ogen oogdruppels 

De millenials onder ons zullen het vast herkennen onze veelvoudige computer gebruik. Of het nou voor je scriptie of je blogwerken is. We moeten erkennen we zitten te vaak achter de pc. We knipperen hierdoor automatisch veel minder. Super slecht natuurlijk hierdoor drogen je ogen uit. Ik heb deze oogdruppels uitvoerig getest. Deze computer ogen oogdruppels waren superfijn. Ik heb best veel oogdruppels gebruikt niet veel zijn goed. Sommige prikken extra na gebruik, dit kan betekenen dat ze niet geschikt zijn voor je ogen. Soms kan het aan de type conserveermiddel liggen dat erin zit. Je moet net weten tegen welke je kunt. Ik heb deze oogdruppels als heel fijn ervaren.

unnamed (1)

Ze prikten, branden en jeukten niet. De druppels waren erg goed. Mijn ogen komen echt vocht tekort als ik achter de pc zit. Ik knipper totaal niet. Ik ben dan lekker blogs aan het tikken als ik super gefocust ben vergeet ik alles, ook om te knipperen. Ook is het licht van de pc slecht voor je ogen. De druppels waren geweldig. Geen pijnlijke computerogen meer.

unnamed (2)

 

Testpersoon: 2 Angela

Similasan droge ogen oogdruppels

Ik heb vanaf jongs af aan al extreem droge ogen. Uit diverse onderzoeken van de artsen en speicialisten is gebleken dat ik retinitus pigmentosa heb. Dit betekent dat ik op dit moment maar 10% zie met een inplantaat lens. Zonder dat zie ik bijna niets. Mijn ogen drogen zoveel uit dat op een gegeven moment mijn zicht achteruit ging. Niet veel artsen wisten destijds dat je door droge ogen je zicht minder kan worden. Des te vochtiger je ogen des te minder kans op oogontstekeingen, brandiger gevoel in je ogen des te minder kans op oogaandoeningen. Bij mij was het te laat. Ik heb het probleem meteen aangepakt bij mijn kinderen. Zij hebben wel droge ogen maar zij krijgen oogdruppels waardoor ze cochtig blijven. Gelukkig hebben mijn kinderen deze ziekte niet.

 

IMG-2919

Ik krijg vaak oogdrupels om droge ogen te voorkomen. Ik moet zeggen dat er weinig oogdruppels zijn die fijn aanvoelen op de ogen. Met fijn bedoel ik dat ze me het gevoel geven dat ik geen zandkorrigelige gevoel heb ik mijn ogen. Dat gevoel heb ik als mijn ogen uitdrogen. Ook merk ik vaak dat mijn oogleden gaan pijn doen als mij ogen uitdrogen. Blijven ze vochtig dan gaat het goed. Daarvoor heb je wel de juiste oogdruppels nodig.Similason droge ogen oogdruppels waren erg goed. Ik merkte dat mijn ogen vochtiger werden. Geen droog gevoel meer.

31BBCCC8-602B-4404-8B45-0FE5C8AA1833

Je kunt deze druppels 3 maanden bewaren. Ik gebruik ze meerdere keren per dag. Dit zijn super fijne druppels die je verplicht in huis moet hebben. Zodra je ogen uitdrogen moet je meteen deze druppels gebruiken. Spijt zul je er nooit van krijgen. Ze zijn geweldig.

31163AC0-9329-4C72-BE1F-0681DBA45813

Verkrijgbaar bij MySimilasan.

 

 

 

10 thoughts on “Similasan computer ogen en droge ogen oogdruppels review

  1. Ik heb dit ook heel vaak gehad, want ik staar ook echt te veel naar m’n scherm. Heb wel een druppels gebruikt, maar ik vind het toch eng om iets in m’n oog te doen, haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.