Mega birthday giveaway part 21

Vandaag mogen we 3 leuke boeken weggeven van Uitgeverij Orlando. Lees snel verder hoe je kans maakt.

2D0FE7F9-6CB1-4B7B-A4C0-4EADF013ACA7

Wat wordt er verloot?: 

1x In het diepte

1x drie dingen over Elsie

1x Joanna Cannon

C962A6A2-ABC7-47E9-9E00-159C80A03F12

Hoe maak je kans?

-mail ons o.v.v. Winactie Uitgeverij Orlando beautyandbooksmagazine@gmail.com met het boek naar keuze of reageer hier op het commentformulier dat je meedoet en naar welk boek je voorkeur uitgaat in het diepe, drie dingen over Elsie of De Mentor.

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten producten niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaar geen bezwaar heeft om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en -onze blog dan wordt de winnaar pas genoemd bij naam.
-1 boek per persoon

Deze winactie loopt tot en met 4 april 2020. 


panda-151705_640
Heel veel succes iedereen.

 

Graag willen we uitgeverij Orlando bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige  boeken.

 

58 thoughts on “Mega birthday giveaway part 21

  • De mentor zou ik graag willen winnen. Drie dingen over Elsie heb ik al gelezen en vind ik een mooi en bijzonder boek. Zeker een aanrader!

 1. Drie dingen over Elsie lijkt me zeer interessant. In ieders leven zitten wel hier of daar grote of kleine geheimen verborgen.

 2. Ik maak dolgraag kans op In het diepe! Ik was gek op de boeken van Bridget Jones en dit verhaal lijkt me hilarisch. Zowel over de liefde en zoektocht naar een man als uiteindelijk toch voor de vrouwen gaan! Ben heel benieuwd!

 3. Ik doe graag mee voor “In het diepe”. Ik ben na wat zware kost wel weer eens toe aan een vermakelijk feelgood verhaal. Ben erg nieuwsgierig.

 4. Ik maak graag kans op “Drie dingen over Elsie”.
  Een boek te vergelijken met de boeken van Hendrik Groen, heb ik gelezen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 5. In mijn appartementencomplex wonen verschillende expats, kan zelf een boek schrijven over mijn ervaringen met de bewoners die komen uit de hele wereld, daarom kies ik voor het boek De Mentor van Tessa Kollen.

 6. In het diepe lijkt me heel mooi, ik heb zelf ook weleens biseksuele gevoelens dus kan me zeker vinden in dit verhaal.

 7. Ik ken deze boeken nog niet, dus maar even gelezen waar ze over gaan. Alle 3 lijken mij het interessante/leuke boeken op elk hun eigen vlak. Dus mocht ik winnen, laat ik mij verrassen.

 8. Ik doe erg graag mee voor een boek, ik heb geen voorkeur, alle drie de boeken lijken me prachtig, ik wordt graag verrast ????

 9. Hoi, een fijne actie voor onze medemens i Quarantaine. Ik werk in een verpleeghuis dus doe graag mee voor “drie dingen over Elsie”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.