Review: Walden Natural a different drummer 50 ml

Het is schattig, luxe en het ruikt heerlijk. Ik heb het over het geurtje van solobiomooi.nl zijn naam is Walden Natural a different drummer 50 ml. Lees snel verder..

unnamed (1)

Patichouli

Ik heb een zwak voor patichouli. Ik weet niet waarom het zo is. Het heeft iets bijzonders wat andere stoffen (olieën)  niet hebben. Deze geur is een mix van Cederhout, patchouli en zwarte peper.

unnamed (2)

Vegan parfum

100% Natuurlijk parfum met Cederhout, Patchouli en Zwarte peper. Met de hand gemaakt veganistisch parfum. Eindelijk weer een vegan parfum! Er zijn heel weinig vegan parfums op de markt, daar waar ze er zijn, ruiken ze niet zo lekker. Deze vegan parfum ruikt heerlijk. Een van de beste geuren die ik ooit geroken heb.

oo

De voordelen

  • 100% natuurlijke ingredienten
  • Geen synthetische toevoegingen
  • Met de hand gemaakt volgens eeuwenoud recept
  • Prachtige luxe flacon
  • Pure etherische oliën en zacht graan alcohol
  • Zeer geschikt voor de gevoelige huid
  • Parfum zonder hormoonverstorende stoffen
  • Veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap

i

Favoriete geur

De redactie bestaat uit vegan en niet-vegan liefhebbers. Wij waren allemaal dol op dit geurtje. Het is niet te sterk en niet zacht. Precies hoe we een geur willen hebben. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik. Hij is long lasting, de geur blijft de hele dag hangen, je hebt slechts een spuitje nodig en je bent verzekerd van een heerlijke geur om je heen. De geur die bij iedereen geliefd zal zijn. We hebben nog nooit een geur gezien die gebruikt kan worden tijdens de zwangerschap. Uniek is deze geur zeker wel. Hij blinkt uit op alle gebieden, zeker als we het vergelijken met synthetische geuren. Super lekker ruikt deze geur, hij is 49,95 voor 50 ml. De geur is zo heerlijk dat het iedere euro waard is. We zouden er zelfs meer voor willen neertellen.

99

Twee redactieleden hebben hormoonproblemen, dat houdt in dat veel parfums niet geschikt zijn voor een lijf met hormoonproblemen. De geuren worden in veel gevallen afgestoten waardoor je de geur niet ruikt. Deze redactieleden konden echt goed tegen deze geur geen afgesoten geur. Ze konden ook eindelijk genieten van een geurtje op hun huid zonder afgestoten te worden. Hier hebben ze gelukkig geen last van gehad bij deze heerlijke geur. Ze hebben dat wel gehad bij best veel andere geuren.

unnamed (3)

Wij zijn echt dol op vegangeuren, er is slechts een aantal vegangeuren dat lekker ruikt. Dit is een van die heerlijke geuren. Een geur die altijd goed blijft en heerlijk blijft ruiken.

kkk

Een geur die je altijd bij zal blijven. Een geur om nooit meer te vergeten. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Als we deze geur een cijfer zouden geven dan kreeg het een 10 plus.

a

Verkrijgbaar via solobiomooi.nl

11 gedachten over “Review: Walden Natural a different drummer 50 ml

  1. Denk dat ik het een lekker geurtje zou vinden. Had op een gegeven moment vaak wierook in huis en dan had ik 2 varianten: patchouli en cederhout haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.