Titel blogpost: Een gift van auteur Owan Drake in deze moeilijke tijden

Beste lezers, 
Hoe gaat het met jullie? Overleven jullie het coronavirus al? Wij zijn druk bezig met overleven. Ik weet dat we extra kosten moeten maken rondom het coronavirus. Om dat te besparen hebben we gratis e-books voor iedereen. Dit dankzij auteur Owan Drake. Lees snel verder voor de link van de e-books. 
plaatjevoorblog (1)

In deze vreemde tijden is het belangrijk om wat te doen te hebben! Auteur Owan Drake wil mensen motiveren om op elkaar te letten en echt binnen te blijven, daarom stelt hij zijn boeken gratis beschikbaar. Eerst was alleen deel 1 gratis op smashwords te downloaden, nu kun je 5 van zijn 9 werken gratis downloaden, en de andere 4 worden spoedig toegevoegd.

 

Gaan jullie ook de e-books downloaden?

21 gedachten over “Titel blogpost: Een gift van auteur Owan Drake in deze moeilijke tijden

  1. Heel fijn om te lezen dat er tijdens coronatijdperk nog gratis dingen weggegeven worden. Ik heb alleen centiron omnibus nog niet. Ik ga deze dan ook zeker downloaden. Heel erg bedankt.

  2. Ik ken deze auteur niet. Ben benieuwd. Heb daarom dus al wat e-books gedownload. Jullie horen gauw van me wat ik ervan vindt.

  3. Ik hoorde al een tijdje niets over Owan. Gelukkig nu weer wel. Ik heb al zijn boeken al gelezen. Ze waren echt super leuk.

  4. Wat een goed initatief. Ik maak hier gebruik van. Ik verveel me dood met het coronavirus om me heen. Lezen ga ik zeker doen.

  5. Is dit voor altijd gratis of tijdelijk? Ik heb alleen deel 1 gedownload. 113,400 woorden sodejuh wat enorm veel tekst. Ik moet dan flink doorlezen. Ben niet zo snel. Ik hoop dat het een een leuk boek is.

  6. Het is inderdaad erg belangrijk om iets te doen te hebben 😉 leuk bedacht. Ik heb nog een aantal boeken niet, zekers heb ik ze gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.