Wandcirkels aluminium review van fotocadeau.nl

Van fotocadeau.nl mochten we leuke wandcirkels aluminium uitzoeken. Er waren super veel leuke dingen op hun site. Zo viel ons oog op New York Behang, wanddecoratie, sleutelhangers met foto, fotolamp enzovoort. Fotocadeau heeft echt een super grote assortiment. Voor ieder wat wils. Vandaag gaan we de aluminium wandcirkels die we hebben uitgekozen reviewen. Lezen jullie mee?

unnamed (2)

Foto’s op wandcirkel

Het was eerst een beetje lastig om te kiezen welke foto ik op de wandcirkels wilde hebben. Hier op de redactie hebben we super veel foto’s zowel productfoto’s als foto’s van onze redactieleden. We wilden onze redactionele kale muur goed opvullen met een leuke foto op wandcirkel. Het moest iets speciaals zijn. Toen hadden we een redactionele beraad welke foto’s we moesten nemen. Na een lange beraad waren we erover uit. We nemen de jongste kindje op de redactie. Wij hadden superveel foto’s van haar. Nu was alleen nog de vraag welke foto’s we zouden nemen. Uiteindelijk kozen we voor een paar foto’s. Deze waren het geworden:

 

safa wit

tuingroek

roze

 

Aluminium wandcirkels

Met slechts een paar handige stappen heb je een aluminium wandcirkel in huis. Als eerst ga je naar https://www.fotocadeau.nl/fotocadeaus/wandcirkels vervolgens druk je op begin met bestellen. Dan upload je een leuke foto, graag eentje met een hoge resolutie, vervolgens kies je het materiaal uit en de afmeting. Je drukt op volgende. Je kunt je foto eventueel laten controleren dit kost 2,49 extra maar dan ben je wel verzekerd van een goede foto op je wandcirkel. Dan klik je op volgende de laatste stap is doorgaan naar afrekenen waar de kosten worden weergegeven en de bestelling geplaatst wordt. Alles wijst zich vanzelf en het is zo een handig systeem. Ik heb met gemak de foto’s kunnen bestellen. De levering is super snel binnen 2 dagen krijg je je ontworpen wandcirkel. Dit geldt ook voor andere producten op hun site.

Resultaat:

Toen de foto’s binnen kwamen waren ze nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen. De wandcirkels waren ook super stevig. De kwaliteit van de foto’s is super hoog. De wandcirkels zijn zo mooi dat ik er maar naar bleef staren. Ik heb ze een mooie plek gegeven op onze saaie kale muur.

Hieronder de foto’s op aluminium:

Foto 1: was toen Sara 7,5 maand oud was en net kon staan tegen de bank aan. Dat was een mooi moment om meteen een foto te maken van haar.

gg

Foto 2: was toen ze 9 maanden oud was en het zonnetje net scheen, ze werd opgetild op het balkon en keek heel leuk toen ik meteen een foto maakte.

iiii

Foto 3:

Was toen ze 6,5 maanden oud was ze kon net zelfstandig zitten. Ook een moment om trots op te zijn.

zit

Foto’s met betekenissen aan de muur op de redactie. Wat willen we nog meer?

Geweldige wandcirkels

Wij zouden iedereen aanbevelen om bij  Fotocadeau zijn aluminium wandcirkels te laten drukken bij hetfotocadeau.nl. Je kunt naast aluminium wandcirkels je foto op een muismat afdrukken, wandkleed, muursticker, een foto op snijplank. Ook hebben ze verschillende wanddecoratie zoals wereldkaarten, bloemen, stranden enz. Wow wat een veelzijdige site ze hebben gewoon bijna alles. Ik ga zeker nog wat meer wandcirkels laten drukken van onze redactiebaby. Het lijkt me enorm top om meerdere wandcirkels te hebben Een keer iets anders dan standaard alle foto’s online of in je telefoon, soms ook in een fotoalbum. Wat een wandcirkels! Wij willen Fotocadeau.nl hartelijk danken voor deze prachtige samenwerking.

 

B345D656-5B94-4218-B399-853C9EF023D0

Verkrijgbaar bij Fotocadeau.nl klik hier om te bestellen.

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Wandcirkels aluminium review van fotocadeau.nl

  1. Ziet er zeker leuk uit. Ik heb zelf al veel te veel aan de muur hangen, er past nog geen spijker meer tussen 🙂

  2. Ach wat leuk! Eerst begreep ik niet goed wat je bedoelde met aluminium wandcirkels. Totdat ik ze zag aan het einde van het artikel. Ontzettend leuk! Daar zou ik ook wel wat mee kunnen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.