Tomofair 2021 Nijmegen verslag

In het Jan massinkhal in Nijmegen Vond tomofair plaats op 23 en 24 september. Wij waren hier bij.  Het was voor ons de zesde keer dat we dit event bijwoonden. Benieuwd wat we ervan vonden? Lees dan snel verder…

 

Coronaproof:

Naar Nijmegen waren we al lang niet meer geweest. Dit is de tweede event dat in Nijmegen plaatsvind lees het verslag  hier van eerder event. Het was echt eeen cronqpeoof dag. Je moet een coronatest doen vooraf en de uitslag met een QR-code meenemen op je telefoon en dan keeeg je toegang. Het gaat er een beetje anders aan toe dan eerdere events. Als je coronaproof was kreeg je een stempel op je handen en toen mocht je naar binnen. Het leek wel eens tattoeage. We hadden een tattoo voor een dag hahaha. Met deze stempel kon je in en uit lopen zonder weer opnieuwe een QR code te tonen.

 

Animelovers:

 

Wat we leuk vinden van anime-events is dat iedereen ongeacht afkomst, beperkingen, huidskleur een ding gemeen heeft : de liefde voor anime. Dat is wat het event zo mooim aakt. Iederen is welkom hier. Het was een gymzaal vol met kraampjes. Veel leuke dingen gezien en gekocht.We raken niet uitgekeken op het event. Allemaal mooie merchandiser wij zijn echt fan van poppetje.Je had ook zwaarden. Heel aardig personeel daar rondlopen. Heel leuke marktkraampjes.

 

Deze trotse verkoper van Makochan.shop had echt leuke merchandising. Daar hadden we twee tassen gekocht. Ze waren spotgoedkoop en ook nog eens groot. Hij had nog meer leuke dingen op zijn kraampje.

 

Deze verkoper van Kenjiro had ook echt leuke plushies.

 

Dragonball blijft mijn favoriete anime. De manga blijft erg leuk.

 

T-shirt van dragonball blijft leuk.

 

Rilakumma´s zijn echt schattig.

Mostcutest.nl had ook leuke plushies.

 

Wij waren vanuit Amsterdam naar Nijmegen voor deze geweldige dag. We hebben ruim 2,30 uur gereisd. Het was het allemaal waar voor deze mooie dag.

 

Wij hebben enorm genoten van deze prachtige dag. Wij willen de organisatie hartelijk bedanken voor deze prachtige dag! Op naar een volgend tomofair.

Pssst benieuwd naar de rest? Kijk dan op onze instagrampagina.

 

 

 

13 gedachten over “Tomofair 2021 Nijmegen verslag

  1. Had nog nooit van Tomofair gehoord, maar ik begrijp uit de comments dat het om een Japanse markt gaat. De evenementenhal ligt hier op 10 minuten rijden vandaan, grappig.

  2. Ik heb hier nog nooit van gehoord en het is ook niet helemaal mijn ding. Wel ben ik fan van dit soort fairs, omdat je er inderdaad met allerlei gelijkgestemden bent.

  3. Ik heb ooit een kawaii webshop gehad dus stond ook altijd op dit soort conventies en ik verbaasde me elke keer weer over de geweldige sfeer die er altijd weer hing

  4. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar ben ook niet van dit soort beurzen eigenlijk. Jullie hebben je er in ieder geval zo te lezen prima vermaakt en hebben weer een leuke aanvulling verzameld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.