Wally Parfums Insenco Nobile parfum review

Van Wally Parfums kregen we prachtige geurtjes om te reviewen. Vandaag gaan we Incenso Nobile parfum 100 ml reviewen. Lezen jullie mee??

8

Over het merk:

Wally Parfums is een Italiaans merk opgericht in 1925. Wally Parfums kent natuurlijke geurstoffen zoals o.a. mandarijn, cederhout, jasmijn, limoen, sandelhout, roos, zwarte peper leiden tot bijzondere, exclusieve composities. Voor diegenen, die houden van verfijnde, elegante parfums biedt dit familiebedrijf een verscheidenheid aan mooie geuren voor zowel dames als heren. Wally, vernieuwend, eigenzinnig, exclusief & elegant.

Italiaans productie:

Italianen produceren vaak de leukste producten. Zo ook parfums. Het geurtje dat ik vandaag ga reviewen is Incenso Mobile 100 ml.

Verpakking:

De geur zit in een prachtige verpakking. Je ziet dat er veel moeite is gedaan om de verpakking te ontwerpen. Wally Parfums heeft altijd super mooie verpakkingen. De geur zit in een witte verpakking. Er zitten twee opdrukken op. Een vlak in het bidden met een schaal Eau de parfum, incensio Nobile en wally parfums en firenze . Op de onderlaag zien we de onderkant van een zeepaardje, een boom en wat bladeren aan de bovenkant. Wauw supermooie verpakking Ik heb dit op geen ander verpakking gezien van andere parfums. Echt een chique en klasse parfums.

Flacon:

De geur zit in een doorzichtige flacon. Zelfs de flacon heeft een prachtige opdruk in het zwart wit met een schaal in het midden. De dop is zwart. De inhoud van de geur is geel. Wow de flacon is ook echt super mooi.

kkkk

Insensio Nobile

Vleugjes rode bessen, zwarte peper, wierrook en elemi kenmerken de topnoten. De hartnoten zijn van cederhout, Guaiaco, hout en cardemom. Basisnoten vetyver, witte musk en muurpeper. Allemaal heerlijke ingrediënten om een heerlijke geur te samenstellen. Een geur waar je verliefd op wordt en blijft. De liefde blijft eeuwig voortduren. Net zo prachtig als de verpakking is dit geurtje. Een goede kwaliteitsgeur. Je krijgt waar voor je geld met deze natuurlijke geur. Zodra je de geur opspuit ruik je cederhout en cademom. Na enkele seconden ruik je witte musk.

firen

Verliefd

Deze geur is een gemixte geur dat wil zeggen dat hij niet te zoet en niet te sterk is. Dit is het type geur waar iedereen verliefd op zal raken. Hij past bij ieder weerstype: zowel in de zomer als in de winter. Wally Parfums is een van de weinige merken waarvan ik gewoon al zeker weet dat het een perfecte match is tussen de geur en mij. Ik ben een parfumliefhebber maar helaas zijn niet alle geuren lekker te noemen op de Nederlandse markt. Of de geuren zijn veel te zoet of snoeperig tenminste dat geldt voor de damesgeuren. Ik neem dan vaker een herengeur. Met Wallyparfums is dat niet nodig je hebt gewoon unigeuren, dames en herengeuren. Ze zijn allemaal altijd goed. De type geuren die je verliefd maken. Incenso nobile heeft mijn hart gestolen. De vonken zijn voor eeuwig toegeslagen. Ik kan niet meer van deze verslaving af. Zeker een aanrader voor iedereen.

kllklkl

Verkrijgbaar bij  Wally Parfums

#SAMENWERKING

11 thoughts on “Wally Parfums Insenco Nobile parfum review

    • Je kunt deze bestellen en er zit een kleine testgebruikers bij als het geurtje je niet bevalt dan mag het terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.