War of the Worlds event

In het Melkweg, Amsterdam werd gisteren de sci-fi serie War of the Worlds exclusief vertoond aan een select groepje bloggers. Vandaag gaan we vertellen wat we van deze serie vonden. Lezen jullie mee?

1405126_full

Officieel wordt de serie vanaf 3 november vertoond op FOX maar wij mochten al eerder de vertoning van aflevering 1 en 2 bijwonen. De eerste vier delen van serie zijn geschreven/geregisseerd door Gilles Coulier.

unnamed (4)

De afleveringen van de serie waren geweldig, om maar even gelijk met de deur in huis te vallen. We zijn echt een sci fi fan, maar niet alle sci fi series zijn spannend en houden je aandacht er altijd bij. War of the Worlds was niet een typische sci fi serie ( positief). Het begint erg spannend. De serie gaat over een alien invasie. Nu zie je de aliens niet vechten tegen de mensen als je dat soms zou denken maar er worden radiogolven opgepikt van mogelijk iets buitennaards door de minister. Zij meldt dit bij de autoriteiten. Eerst wordt het heel lachwekkend over gedaan maar na een tijdje wordt het algauw duidelijk dat het een serieuze zaak is. Militairen moeten hun best doen. Er ontstaat chaos in het land. Mensen moeten onderduiken.

1405131_full

Wij zijn echt lovend over deze serie. De serie is naast spannend ook leerzaam. Wat doe je als je aangevallen wordt door iets buitennaards? Je gaat dan gelijk een koppeling leggen aan het echte leven? Zou het echt kunnen? De Amerikanen beweren van wel. Dit is een serie dat iedereen wel leuk zal vinden. Het is geen tupische sci fi serie waar je echt zou verwachten dat er constante gevechten zijn. Er zit ook een echte verhaallijn in, waar echt goed over nagedacht is. Ook komen er emoties in voorbij. Mensen sterven, maar je kunt het wel aanzien. Mensen die denken dat er heel veel bloed in de serie voorkomt kan ik geruststellen. Dit is toch een verhaal dat de meeste mensen echt aankunnen. Wij zijn echt reuze enthousiast over de serie. Wij hopen gauw de andere delen van de serie te bekijken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Op 3 november kunnen jullie op FOX de serie bekijken. Wij willen Triangle PR hartelijk bedanken voor een geweldig uitnodiging van een goed georganiseerde event. Wij zijn erg blij dat we de voorvertoning bij hebben gewoond. Na de launch van de serie werden we verrast door de regisseur van de serie Gilles Coulier, die werd geïnterviewd en daarna konden wij bloggers vragen aan hem stellen. Wat een eer. Aan het einde van de avond werd het tijd voor een geweldig borrel onder het genot van hapjes en drankje. Wij hebben echt genoten van een goede serie en een geweldige event.

Hier kunnen jullie de trailer bekijken:

 

Psst kennen jullie deze serie/boek of gaan jullie kijken?

15 thoughts on “War of the Worlds event

  1. Sher ? wat leuk dat je naar deze sci fi event ging. Ik ben een die hard fan van scifi. Deze serie lijkt me erg top. Kijken doe ik zeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.