Review: Oriflame the one double effect mascara

Een merk waar ik altijd al zeker van ben dat het nooit prikt in mijn ogen is Oriflame. Oriflame heeft echt altijd hele fijne producten, met name de mascara´s zijn geweldig. Vandaag ga ik de double effect mascara reviewen lezen jullie mee?

unnamed (1)

Verpakking:

De double effect mascara zit in een paarse flacon. De opdruk is in het goud. De verpakking is erg feestelijk.

Inhoud:

8 ml

Land van herkomst:

Polen

Resultaat:

Degenen die me langer volgen weten dat ik last van gevoelige, branderige ogen heb van de meeste mascara´s op de Nederlandse markt. Deze mascara was erg prettig. Geen geprik, gebrand maar eindelijk een hele goede pijnloze mascara. Na een laag mascara opdoen snap je waar de titel double effect vandaan komt. De mascara krult met een beweging helemaal omhoog en zorgt voor volume. De mascara is gitzwart hierdoor lijkt het alsof je nog veel meer wimpers hebt. Als je kale en licht wimpers zoals ik heb dan begrijp je wat ik bedoel als je een gitzwarte mascara wil hebben. Mijn lichte wimpers veranderden in gitzwarte wimpers.

m

De mascara is multifunctioneel: naast het feit dat hij volume en een megalengte belooft heeft het ook nog eens twee borstels op elkaar. Je kunt dus zelf kiezen welke borsteltje je gebruikt. Ik heb nog nooit een mascara gezien dat twee borsteltjes heeft.

ll

Na drie lagen heb je geen lashes meer nodig. Zoveel volume biedt deze mascara. Geen geklonter, geen gekleef. Heerlijk echte intense volume. Wat een fijne mascara. Mijn ogen leken wel poppenogen, dat hoorde ik van collega´s en vrienden. Zo mooi vonden ze het. Ik zelf vond het ook erg mooi. Geen zware oogleden, echt eindelijk een hele fijne mascara die je met veel plezier kunt dragen. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij ons.

# voor bestellingen stuur ons een mailtje beautyandbooksmagazine(@)gmail.com o.v.v. bestelling oriflame

12 thoughts on “Review: Oriflame the one double effect mascara

  1. En klontert hij niet? Komen er geen kleine deeltjes vanaf gedurende de dag? Ik draag contactlenzen, en ik heb jaren geleden voor het laatst mascara gedragen, omdat er altijd dingetjes in mijn ogen kwamen van die mascara. Het was een kriem. Maar misschien hebben ze er nu iets op gevonden, ik hoop het. Voor al die contactlensdragers.

    • Beste Jeannet,
      Nee zeker niet. Geen geklonter en losse deeltjes. Ik ben zelf een lenzendraagster nog nooit problemen gehad met deze mascara. Dit is een van de weinige mascara’s die nooit prikt, klontert of loskomt. Heel fijn voor de brillen en lenzendraagsters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.