Review: Kneipp beauty geheim body lotion

Kneipp lanceert haar nieuwe luxe lijn Kneipp Beauty Geheim. Een nieuwe douchefoam en een body lotion zijn de nieuwste lanceringen van deze collectie. Vandaag reviewen we de body lotion.

kn

 

Body lotions hebben als doelstelling om de droge/normale huid te hydrateren. De kneipp body lotion biedt 4 voordelen:

vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie
verwenmoment voor de huid tijdens en na het douchen
luxueuze geurbeleving
zonder paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën

nnnd

Verder belooft de lotion een soepele huid. Daar kunnen we zeker over meepraten. De redactieleden hebben verschillende huiddypen: van extra droog tot en met een normale huid. Hydratatie bieden aan een extra droge huid gaat wat lastiger. De meeste body lotions hydrateren een droge huid. Deze body lotion maakte zijn belofte helemaal waar zelfs de extra droge huid werd gehydrateerd door deze lotion. Het zacht er glanzend en stralend uit.

n

Door medicijngebruik kan je huid uitdrogen dat is niet zo fijn. Gelukkig heeft Kneipp body lotion een oplossing voor deze uitdrogende huid. De lotion rook heerlijk, maakte de huid erg zacht tijdens het smeren en ook daarna. Wat een fijne body lotion.

m

Na het douchen droogt de huid het meeste uit. Daarna smeren wij ons liever in met een fijne body lotion. De body lotion van Kneipp is daar een goede voorbeeld van. Heerlijk een gehydrateerde huid met de Kneipp beauty geheim body lotion. Zeker een aanrader voor iedereen. Ook geschikt voor mannen. Ook de mannelijke redactieleden waren erg tevreden met deze body lotion.

 

Verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. 

 

 

10 thoughts on “Review: Kneipp beauty geheim body lotion

  1. Ik ga hier eens achterna, zeker als je zegt dat ze ook voor mannen werkt. Mijn man klaagt altijd dat hij last heeft van een droge huid in de winter, misschien dat dit een oplossing kan bieden.

  2. Wat goed dat mannen hier ook tevreden over zijn. Ik ga er gauw eentje kopen dan kunnen mijn vriend en ik het samen gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.