Review: Epitact physiostrap Medical kniebeschermer

Epitact lanceert nieuwe kniebeschermers (brace) speciaal om een einde te maken aan pijn door knie-artrose, zwakke kniebanden, ondersteuning te bieden aan de knieschijf, weer lekker makkelijk te kunnen sporten. Wij gaan deze brace reviewen. Lezen jullie mee?

thumbnail_Productfoto sport vk

 

Mijn verhaal:

Nadat mijn knieschijf uit de kom was geschoten heb ik er een flinke schade aan overgehouden in mijn knieën. Naast het feit dat ze kniebanden meerdere malen eromheen werden gescheurd door de fysiotherapeuten die aan mij liepen te trekken, boog mijn knie niet meer. Heb maanden lang bijna een jaar met een stijve knie rondgelopen. Geen enkele fysiotherapeut kreeg hem normaal. Na een tijdje mocht ik met vele moeite mijn knie onder narcose laten doorbewegen. Daarna moest ik in een motorchine ( een apparaat om de knie te laten buigen). Wat een pijn had ik zelfs morfine werkte niet. Toen begon een intensieve revalidatietraject. Wat en drama was dat. Het waren zware jaren. Nu 2 jaar verder heb ik nog steeds last van mijn knieën. De reden is nog steeds onbekend.  Het ergste is sporten, want ik houd er extreem veel pijn aan over. Een beetje pijn is oké maar zoveel pijn is ondraagbaar.  Ik heb alles uitgeprobeerd tapen, oliën, echt alles. Niets hielp tegen de pijn. Totdat ik via een PR bureau de epitact physiotrap medical kniebeschermer ontdekte.

EPITACT KNIE VAN VOREN OM BEEN, BEEN TE ZIEN

Deze ontdekking was echt een wonder. Iedere keer als ik sportte merkte ik dat ik daar vreselijk veel pijn aan overhield. Deze kniebeschermers heb ik toen meteen geprobeerd. Ik dacht ik heb alles als gedaan, fysiotherapie, osteopathie, mesologie, massages enz. Niets hielp. Zou dit echt mogelijk zijn? Ik stond er zeker voor open. Vanaf de eerste dag merkte ik al meteen tijdens het sporten dat ik geen zwaar gevoel meer in mijn knieën had en ik weer lekker ¨pijnloos kon sporten met deze kniebeschermers. Ze zijn lekker rekbaar. Je voelt ze niet zitten en je kunt er gemakkelijk en pijnloos mee sporten. Ik heb vaker kniebeschermers/banden gehad geen enkele was zo effectief als de epitact kniebeschermer van physiotrap.

thumbnail_KNIE VAN BINNEN

Dit is de beste remedie om weer pijnloos te sporten. Ik kon alle oefeningen gemakkelijk aan. Voordat ik deze bescherming uit had geprobeerd merkte ik dat ik iedere dag spierpijn had al 6 maanden lang. Dit is echt abnormaal. Niets hielp. Uiteindelijk ging het van spierpijn over op bot/benenpijn. Ik heb geen vitamines tekort ( laat regelmatig mijn bloed controleren), sportte niet op de verkeerde manier ( fysiotherapeuten trainden mij en stonden erbij en waren tevreden), aan mijn voeding lag het niet. Toen bleef er maar een ding over sporten was niets voor mij. Om je banden en spieren te versterken moet je sporten van artsen. Dus ik besloot om i.p.v iedere dag om de dag te sporten want iedere dag werd te zwaar voor mijn benen/knieën. Uiteindelijk ging ik terug naar 3 keer in de week sporten en wandelen. Het werd alsnog te zwaar. Gelukkig ontdekte ik deze kniebeschermers. De knieën zitten erg prettig, iedere oefening gaat gemakkelijk. Geen pijn en ik kan weer iedere dag sporten. Het leek onmogelijk maar deze kniebeschermers zijn geweldig. Wat ben ik blij dat ik een blogger ben voor het eerst in mijn leven voel ik me extra happy heb nu ook veel minder kniepijn. Ik snapte niet hoe anderen geen pijn hadden tijdens het sporten. Ik raakte gewoon buiten adem van de pijn. Ik ben van oorsprong vechtsporten gewend aan mijn conditie lag het niet. Het waren echt mijn knieën. Deze beschermers hebben me goed geholpen. Heb geen spierpijn en dergelijke pijnen meer.

EPITACT PHYSIOTRAP MEDICAL KNIE VAN ZIJKANT

Ik ontweek vroeger altijd leuke dingen want ze kostten zoveel inspanning en erg veel napijn dat ik geen zin meer had in wandelen, fietsen en allerlei uitjes. Daarna had ik zoveel pijn dat ik een paar dagen mijn huis niet uit kwam. Daar kwam een einde aan door deze beschermers. De beschermers zijn makkelijk wasbaar. Ik was ze om de twee weken. Ze zijn erg goed gebleven. Hij verliest zijn rekbaarheid niet.

De artsen konden me niet meer helpen tegen de pijn. Ze wisten het gewoon niet meer, waarom ik zoveel pijn had. Geen enkele medicatie hielp. De kniebeschermers van epitact wel. Ik heb geen artsen meer nodig epitact doet zijn werking prima.

thumbnail_Knie in beweging man zwart witvk (1)

Ik geef deze kniebeschermers een staande ovatie. Nog nooit heb ik zo een effectieve beschermers gezien. Als je ik kniebanden gescheurd heb, knieschijf uit de kom is geweest, artrose hebt of andere knieproblemen dan zou ik deze kniebeschermers zeker een kans geven. Ze zijn echt geweldig. Ook als je merkt dat je spierpijn niet weggaat en je gemakkelijk oefeningen wil doen dan zou ik deze kniebeschermers aanraden. Je kunt eindelijk pijnloos trainen. Wie wil dat nu niet?

Verkrijgbaar bij drogisterijen als DA en Etos en via Epitact.nl.

Hebben jullie ook pijn tijdens het sporten of kennen jullie iemand die daar last van heeft?

 

 

 

20 gedachten over “Review: Epitact physiostrap Medical kniebeschermer

  1. Dit lijkt me zeker iets voor mij. Ik heb fibromyalgie en heb last van spier- en botpijn. Ik sport hierdoor ook weinig. Jouw blogpost heeft me hoop gegeven. Ik ga ook zo een kniebeschermer kopen.

  2. Ik heb er ook eentje ontvangen om te reviewen! Vorig jaar heb ik mijn voorste knieband gescheurd en na lang revalideren en trainen bij de fysio mocht ik met een brache met van die scharnieren (McDavid, zoek maar eens op) weer tennissen. Dat doe ik het liefste. Met die brache voelde ik niets meer qua pijn, maar het is echt een groot lomp ding en hij zit niet lekker. Nu heb ik deze van epitact gekregen. Ik heb hem een keer omgehad bij tennisles en dat beviel prima. Deze week speel ik een toernooi. Even kijken of hij me dan ook voldoende ondersteuning biedt.

  3. Ik maak een screenshot van de beschermers en ga deze morgen kopen. Ik heb mijn kniebanden gescheurd zo een beschermer kan ik zeker gebruiken.

  4. Ik krijg zeker pijn tijdens het sporten. Ik dacht dat het aan verkeerde oefeningen doen lag, maar uiteindelijk blijken mijn heup en knieën versleten te zijn. Ik zie dat deze beschermers er tegen helpen. Deze beschermers zal ik kopen bij Etos. Zij hebben vaak goede spullen.

  5. Fijn dat dit werkt! Ik heb momenteel last van m’n enkel, verstapt tijdens het dansen en na 1,5 week nog steeds pijnlijk.

  6. Helaas heb ik er niets aan….juiste maten opgegeven maar hij zakt zomaar naar beneden…blijft bij mij helemaal niet zitten…weg gegooid geld.

    Als mij iemand een maat minder zou sturen wil ik het wel proberen maar geeft nu niet meer het geld daar aan uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.