Winactie 5x Stroomversnelling in de pacific (Gesloten)

Bij Uitgeverij Aspekt is het bijzondere boek: Stroomversnelling in de pacific verschenen van Guy Cozijns. Wij mogen 5 exemplaren verloten.  Ook kans maken? Lees dan snel verder..

thumbnail_Cozijns_StroomversnellingPacific_OMS_v2

 

Over het boek:

Een eindeloze lichtgevende energiebundel strijkt neer met een duizelingwekkende snelheid. Als bij wonder wordt een baby op volle zee gered door twee gidsen die hem ternauwernood aan land weten te brengen. ‘Jullie zijn de uitverkorenen om dit schepsel groot te brengen. Deze zuigeling beschikt over bovennatuurlijke gaven. Hij zal jullie hard nodig hebben. Noem hem maar Humanicbird.’ Met deze bijzondere opening openbaart auteur Guy Cozijns een opmerkelijke wereld, waarin de lezer wordt ondergedompeld. Het leven van professor Thibaut wordt op zijn kop gezet en zal de lezer meevoeren naar Engeland, Zimbabwe, Buenos Aires en de stranden van Bora Bora.

 

Hoe maak je kans?

 • Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Reglement:

– Een boek per persoon;

-Winnaars worden bekend gemaakt op onze youtubekanaal ( daar worden lootjes getrokken).

-over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;

– De winnaar(s) dien(en) te reageren binnen 7 dagen na  bekendmaking van de winnaars. Gebeurt dit niet dan kiezen we helaas een andere winnaar uit.

– Deze winactie loopt tot en met 25 juni 2017.

-Beauty & Books behoudt zich het recht voort om tussentijds wijzigen aan te brengen in het reglement ( o.a als fraude wordt geconstateerd).

 

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen.

Graag willen wij Uitgeverij Aspekt hartelijk bedanken voor het  beschikbaar stellen van deze boeken voor onze lezers!

#youtubekanaal

94 gedachten over “Winactie 5x Stroomversnelling in de pacific (Gesloten)

 1. Ik loot graag mee. Ik was nooit zo’n fantasy lezer maar ben al door meerdere fantasy auteurs positief verrast.

 2. Ik wil graag mee doen!
  Dit boek wil graag lezen !
  En het verhaal lijkt me zeer spannend?
  Ik hoop dat ik hem mag winnen .

 3. Mmmmm ik heb stukje gelezen , dat lijkt mij wel een spannende boek en heerlijk voor de zomervakantie lekker lezen .

 4. Ik heb dit boek toevallig in mijn handen gehad en denk dat het niks voor mij is. Wel leuk dat je er 5 mag weggeven! Succes aan iedereen die mee doet 😀

 5. Bedankt UitgeverijAspekt dat jullie voor een aantal personen een boek cadeau doen. Top. Bedankt Guy Cozijns voor het schrijven van dit boek. Ik weet dat u op het idee kwam toen u aan boord van een boot , een bijna kokhalzende vrouw zag staan Het was tussen twee eilande in. St. Maarten en St. Barthelemy
  Mocht ik winnen dan neem ik het boek mee op vakantie. Heerlijk op een andere plek , spannende , verhaal lezen.
  Succes allemaal.

 6. Bedankt ,Uitgeverij Aspekt voor het uit brengen van dit spannende boek .Jullie bestaan al meer dan 20 jaar. Bedankt ,Guy Cozijns voor het schrijven van dit boek. Ik weet dat u op het idee bent gekomen toen u aan boord was van een boot,waar u een kokhalzende vrouw zag staan. Het boot voer tussen St.Maarten en St.Barthelemy.
  Mocht ik winnen dan neem ik het boek mee op vakantie.

 7. Bedankt, Uitgeverij Aspekt , voor het uitgeven van dit prachtig boek en er een paar beschikbaar stelt. Jullie bestaan al meer dan 20 jaar. Bedankt, Guy Cozijns, voor het schrijven van dit prachtig boek.
  U kwam op het idee toen u aan boord was op een boot waar u een vrouw kokhalzend zag staan. Het was tussen 2 eilanden ,St. Maarten en St. Barthélemy in . Mocht mijn lootje getrokken worden dan neem ik het boek mee op vakantie. Het lot is aan u. Wens iedereen veel succes.

 8. Wauw wat veel reacties al!!! Super leuk dat je dit doet. Ik moet echt de tijd eens vinden om te gaan lezen, zoals ik vroeger heerlijk kon doen haha. Momlife he!

 9. Lijkt me heerlijk om in een paar dagen uit te lezen. Dit is echt zo’n verhaal dat mij in zijn greep en geboeid houdt. Soms kun je bij boeken hebben dat je aan het lezen bent om het lezen… ik denk dat dat bij dit boek wel anders is! Kom maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.