Review oordopjes Sudio Design

Van Sudio Design mocht ik oordopjes uitkiezen. Die ga ik vandaag reviewen. Benieuwd lees dan snel verder…

20151007-DSC_3517

Eerste indruk:
Mijn eerste indruk was dat dit erg handige oordopjes zijn. Ik sport regelmatig wat ik vaak erg irritant vind zijn lange wapperende hang oordopjes. Ook vind ik het vervelend dat het koordje aan het einde er altijd afbreekt ( vooral als je op de loopband hardloopt). Je kunt dan niet makkelijk sporten. Soms valt mijn telefoon uit mijn zak. Ik moet ook vaak stoppen. Zo handig dat deze oordopjes korte ‘touwtjes hebben’.

De oordopjes:
De oordopjes die ik had uitgekozen waren zwart de oortjes zelf hebben een gouden omhulsel.

Inhoud:
• de set bevat 4 extra dopjes;
• handleiding en Kwaliteitsverklaring;
• echt leren draagtasje om de oordopjes in te bewaren;
• een metalen clip;
• oplaadkabel;
• batterij;

Bijzonderheden:
• Bereik 10 meter;
• Lichtgewicht: 22 gram;
• Batterijduur: 8 uur;
• Snelle laadduur: 10 minuten 120 minuten (vol).

 

20151007-DSC_3488
Resultaat:
Wat een handige oordopjes. Ik ben blij dat Sudio Design mij mailde met het verzoek deze te willen testen. Deze oordopjes zijn draadloos. Erg handig weg met die oude technieken. Geschikt voor alle type smartphones. Zeer handig vond ik het dat je niet meer met je telefoon in je handen naar muziek hoeft te luisteren tijdens het sporten of onderweg naar je college. Ik heb vaak genoeg mijn telefoon uit mijn zakken laten vallen tijdens het sporten. Bovendien is het geluid zeer goed. Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat het geluid erg slecht is bij veel andere oordopjes of je hoort vaak geruis. Gelukkig was dit hier niet zo. Sudio Designoordopjes zijn zo geweldig.

Vaak gaan andere goedkope oordopjes niet lang mee. Deze oordopjes wel. Ik koop regelmatig nieuwe oordopjes. Deze oordopjes zijn kwalitatief! Ik heb ze niet meer hoeven te vervangen sinds ik deze oordoppen heb. We zijn nu al ruim 3 maanden verder en ze doen het nog steeds.

Batterij gaat 8 uur mee: zo handig. Ik ben vaak onderweg naar events, colleges e.d. ik heb geen tijd om dingen snel te vervangen. Deze oordopjes waren erg ideaal. De oordopjes zijn zeker aanbevelingswaardig voor iedereen. Ik ben zeer tevreden over deze oordopjes. Haal deze kwalitatieve en bijzondere oordopjes in huis. Zeker onmisbaar. Jullie zullen ze ook geweldig vinden.

Over Sudio Design:

Ledere Sudio hoofdtelefoon is ontworpen met onze klant in gedachten en ons tijdloze design is geschikt voor iedere gelegenheid. Op weg naar een trendy feest of tijdens een zomerse wandeling, de Sudio hoofdtelefoons passen bij iedere outfit.

Handmade:
“Het maken van hoofdtelefoons is vakmanschap. Machines veroveren de moderne wereld, maar volgens ons verslaat de mens nog altijd de machine. Het menselijke oog kan niet zo makkelijk beetgenomen worden en daarom heeft Sudio bewust gekozen voor handgemaakte details voor het grootste gedeelte van het productieproces.”

Pssst: Ik mag jullie 15 % korting aanbieden gebruik hiervoor de kortingscode: beautyandbooks15

Verkrijgbaar bij Sudio Design!

4 thoughts on “Review oordopjes Sudio Design

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.