Winactie: Criminelen in de houtrakpolder 4x

Bij uitgeverij Aspekt verscheen recentelijk het boek Criminelen in de Houtrakpolder van Hans Werdmölder. We mogen dit boek 4x verloten op onze blog. Doen jullie ook mee?? Lees dan snel verder…

9789463388702_covr-195x300

Wil je weten waar het boek over gaat. Lees dan hier de recensie.

Hoe maak je kans?

  • Reageer op dit commentformulier dat je meedoet of stuur een mailtje o.v.v. winactie houtrakpolder naar beautyandbooksmagazine (@) gmail.com

 

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten producten niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaar geen bezwaar heeft om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaar pas genoemd bij naam.

Deze winactie loopt tot en met 13 juni 2020. 

Heel veel succes iedereen.

panda-151705_640-300x300

Graag willen we Uitgeverij Aspekt hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van zijn prachtige boeken voor deze giveaway!
# Er zit een spamfilter op deze blog niet alle reacties zullen meteen zichtbaar zijn. Wij doen ons uiterste best om dagelijks te ontspammen, dit is helaas niet altijd mogelijk.

 

95 thoughts on “Winactie: Criminelen in de houtrakpolder 4x

  1. De schrijver, die tevens criminoloog is, schijnt de gebeurtenissen in het boek levensecht te beschrijven en dat spreekt mij erg aan.

  2. Ik loot graag mee. Mijn bonusmeiden wonen daar vlakbij. Lijkt me spannend. Als ik het boek gelezen heb, lezen die meiden het ook.

  3. Heel veel zin om even te ontspannen tussen alle hectiek en stress als verpleegkundige op de Kinder Intensive Care door! Duimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.