Winactie: De piramide van Pinto 10 x (GESLOTEN)

Afgelopen dinsdag verscheen De piramide van Pinto bij Uitgeverij Aspekt. Wij mogen 10 exemplaren van het boek verloten. Ook kans maken? Lees dan snel verder…

pinto_piramidevanpinto_oms

Over het boek:

Prof David Pinto was een van de eersten in Nederland die op de barricaden stond tegen de versluierende en remmende invloed van de politieke correctheid. Om de lieve vrede te bewaren is daardoor een monster ontstaan. Niet voor niets sprak Pinto als eerste in Nederland over het ‘doodknuffelen’ van de problemen. En Die problemen zijn niet gering en splijten de samenleving meer en meer. Er is sprake van een botsing tussen de premoderne en moderne waarden. Dit moet onder ogen worden gezien en daar moet naar worden gehandeld. De policor dictatuur moet ten val worden gebracht. David Pinto laat op zijn eigen scherpzinnige en onverbloemde wijze zien waar de problemen liggen en vandaan komen en maar vooral ook wat de kansen en oplossingen zijn.

De piramide van Pinto verdient grote aandacht als om dit hete hangijzer voor eens en voor altijd achter ons te laten. Dit boek is niet alleen van belang voor de Nederlandse situatie. Het gebod van de policor is in de hele westerse wereld doorgedrongen en dus is dit boek van internationaal belang. Het gebod van de policor is in de hele westerse wereld doorgedrongen en dus is dit boek van internationaal belang. Columnist Theodor Holman zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Prof.dr. David Pinto, is een expert op het gebied van migratie, inburgering en diversiteiten en is de grondlegger van het ICI, Het Intercultureel instituut.

“Pinto bespreekt 36 botsende waarden die alle belangwekkend zijn. Zijn boek is een waardevolle aanvulling op de lectuur die meestal ten dienste staat van hen die op het probleemgebied werkzaam zijn”, Frits Bolkestein, vml. VVD-leider en Euro-commissaris.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

-Like onze facebookpagina

-Reageer hieronder  dat je meedoet.

Reglement:

-Een exemplaar per persoon;

-Winnaars worden gemaild, vul een geldige e-mailadres op het reactieformulier(e-mailadres is niet openbaar te zien);

-de winnaars worden geselecteerd door middel van een loting.

-over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;

– Deze winactie loopt tot en met 2 december 2016.

Heel veel succes iedereen!!!

20 gedachten over “Winactie: De piramide van Pinto 10 x (GESLOTEN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.