Winactie: Omnibus Aangetast en Genadeklap 3x (GESLOTEN)

Bij  Uitgeverij de Crime Compagnie verschijnt op 1 juli de zomeromnibus met daarin de thrillers Aangetast en Genadeklap van Loes den Hollander. Deze heeft ruim 600 pagina’s. Wij mogen 3 e-books van deze geweldige zomeromnibus verloten. Ook kans maken? Benieuwd naar de omnibus? Lees dan snel verder…

Omnibus HR

De omnibus:

Slagen de Metselaers erin weer nader tot elkaar te komen, zijn ze opgewassen tegen de realiteit? Lees en huiver!

De dag waarop het tien jaar geleden is dat Lieve Metselaer na haar balletles vlak bij haar huis door een automobilist werd doodgereden, nadert. Alle betrokkenen, haar ouders Gideon en Rifka, stiefzusje Tamara en de veroorzaker van het ongeluk, verwerken dat op hun eigen manier. Maar er is iemand die wil dat de volledige waarheid over het ongeluk dat Lieve het leven kostte boven tafel komt. Iemand die alle intriges wil onthullen. Kunnen de Metselaers de eenheid binnen het gezin bewaren? Zijn ze opgewassen tegen de dreigingen? Of hebben ze misschien hun eigen geheimen?

Deel 1 (Aangetast) en Deel 2 (Genadeklap) van Dossier Metselaer zijn gebundeld in een omnibus voor urenlang leesplezier.

 

 

Hoe maak je kans?

 • Reageer op het commentformulier dat je meedoet.

Actievoorwaarden + reglement:

Zoals altijd: over de actie kan niet worden gecorrespondeerd,   vul een geldige e-mailadres in op het commentformulier ( e-mail is afgeschermd) er wordt geloot op youtube enz.

-Deze winactie loopt tot en met 14 juli 2017.

Heel veel succes iedereen.

panda-151587_960_720

Graag willen wij  Uitgeverij de Crime Compagnie hartelijk bedanken voor beschikbaar stellen van de e-books voor onze lezers.

#Op 15 juli zal er worden geloot op onze youtubekanaal. Graag deze in de gaten houden door hier te klikken op video’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

66 gedachten over “Winactie: Omnibus Aangetast en Genadeklap 3x (GESLOTEN)

 1. Leuke winactie! Ik lees eigenlijk bijna nooit meer een boek, hoewel ik mijn e-reader gewoon op de vensterbank heb liggen. Toch maar weer eens wat meer tijd voor mezelf inplannen!

 2. Leuke winactie! Ik ben zelf een beetje afgeknapt op Loes Hollander op een gegeven moment. Eerst vond ik het wel leuk, maar op een gegeven moment vond ik het meer van hetzelfde.

  Maar het leest wel makkelijk weg!

 3. Ik moet bekennen dat ik nog nooit een boek van die schrijver heb gelezen. Maar zo een boek winnen lijkt mij echt wel leuk. Ik doe mee. 😉

 4. Oeoe, die zou ik graag lezen! Alleen lees ik toch liever in een fysiek boek, dus ik doe niet mee aan de actie. Ik ga wel even in de boekenwinkel kijken. 🙂

 5. Heerlijk voor de vakantie, mijn ereader gaat standaard mee. Geen gezeur meer over het gewicht van de boeken, ik ga graag de wereld van Loes bezoeken!

 6. Wat leuk zeg! Mijn moeder houdt heel erg van dit soort boeken en de 15e gaan we op vakantie, dus wat leesvoer kan ze zeker wel gebruiken. Ik wil graag voor haar meedoen.

 7. Leuke winactie! Ik lees eigenlijk bijna nooit meer een boek, hoewel ik mijn e-reader gewoon op het dressoir heb liggen.op de vensterbank heb liggen. Van de winter ga ik weer verder lezen! Het is nu tijd voor andere hobbies 🙂

 8. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik ben dol op lezen en zeker met de vakantie in aantocht, is het een welkom cadeau. X Maaike

 9. Ohhh dat klinkt als boeken die je niet zomaar weg kunt leggen! Perfect voor in de vakantie dus. Ik waag graag een kansje!

 10. hier doe ik graag mee mee, ik heb hier nog niets van gelezen tot mijn spijt, maar een dubbelboek is ideaal als kennismaking :),

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.