Röhnisch AW17 training collectie

De inspiratie voor de kleuren en patronen van dit najaar komt uit een donkere, Scandinavische tuin, waar nog net een paar laatste najaarsbloemen te zien zijn. De collectie bestaat uit een aantal verschillende kleurenthema’s, waarbij het donkerblauw staat voor de herfstbloemen en de lichte kleuren voor de verse sneeuw die de tuin verlicht. De meeste patronen voor de herfst zijn gemaakt met digitale printtechnieken en sommige anderen met behulp van subtielere, organische printtechnieken. 

 

ab214ba5-3c53-40a3-a4aa-50ef6e154d86.png

 

RÖHNISCH PERFORMANCE YOGA
In de herfst van 2017 lanceert Röhnisch een yogacollectie, Performance Yoga, die volledig is ontworpen in glanzend microfiber. De belangrijkste kledingstukken in de Röhnisch Performance Yoga collectie zijn de Namaste Tights en de Namaste Cropped Long Sleeve. In het najaar breidt Röhnisch de yogacollectie uit met twee kledingstukken die speciaal ontworpen zijn voor Bikram Yoga; de Namaste Hot Pants en de Namaste Sportbeha.

58b6a544-1ffb-48f6-84a7-7caba4ab5e1f

SHAPE TIGHTS
Voor onze SHAPE collectie maken we gebruik van een de beste compressiestoffen die op de markt zijn. SHAPE tights ondersteunen en verbeteren het vrouwelijke figuur, ze zitten lekker en dragen bij aan het herstel van de spieren.
Röhnisch heeft 6 verschillende modellen SHAPE tights ontworpen in de nieuwe kleuren van het seizoen. De SHAPE Curved is een van die modellen; deze tights hebben een unieke pasvorm, speciaal ontworpen met een superhoge, voorgevormde taille, die ervoor zorgt dat de tights goed blijven zitten, en een vrouwelijker silhouet. De SHAPE tights van Röhnisch bieden:

  • Bescherming tegen uv-A en uv-B straling (uv+50)
  • Normale of hoge taillehoogte en vier verschillende lengtes
  • Een stevige pasvorm en 360 graden compressie
  • Getapete naden; voor minder schuren en mooie lijnen
  • Gelprint voor extra compressie
  • Ingenaaide reflecterende strepen; voor betere zichtbaarheid in het donker

SPORTBH’S
Je zou het niet geloven, maar tijdens het sporten kunnen de borsten van een vrouw tot wel 30 cm op en neer bewegen. De bewegingen van de borsten worden enkel ondersteund door een dun laagje huid. Vanaf 25-jarige leeftijd wordt de huid minder elastisch en kan hij zich minder goed herstellen dan voorheen. Een sportbeha kan de beweging van de borsten tijdens het sporten verminderen, tot 85% beter dan een gewone beha. Röhnisch ontwikkelde daarom 6 verschillende sportbeha’s, voor sporten met een gemiddelde tot hoge intensiteit, zoals de Flattering Sports Bra voor sporten met een gemiddelde intensiteit, zoals Yoga. De beha is gemaakt van gerecycled materiaal en is voorzien van smalle, verstelbare bandjes voor optimale flexibiliteit.

 

8b3d5973-0dbf-4381-88fb-5983950df4c7.png

OUTDOOR
Als jij ook in de herfst en de winter buiten blijft sporten, heeft Röhnisch een grote collectie multifunctionele buitensportkleding ontworpen, geschikt voor bijvoorbeeld golf, hardlopen en gewichttraining.

Wie buiten gaat sporten met koud weer, moet warm blijven terwijl transpiratievocht goed moet worden afgevoerd. Nauwsluitende en functionele kleding kunnen zorgen voor een goede regulering van de lichaamstemperatuur. Voor de herfst/winter collectie van 2017 heeft Röhnisch een groot aantal functionele kledingstukken ontworpen die geschikt zijn voor sporten in de koude buitenlucht. Neem bijvoorbeeld de wintertights, het hardloopjack van thermojersey met winddichte panelen en de gewatteerde jacks en bodywarmers met een winddicht membraan. Bovendien heeft Röhnisch een ruime keuze in kledingstukken voor de (eerste en tweede) onderlagen.
We weten al jaren dat we de juiste schoenen moeten kiezen voor iedere afzonderlijke sport. Maar dat geldt ook voor sportbeha’s. Voor hardlopers zorgen we voor stabiliteit en het verminderen van een schurend gevoel, terwijl we ons voor Yogi’s meer richten op zachtheid en elasticiteit”, zegt Annica Rantala, Hoofd Design van Röhnisch.

 

 

 

8 thoughts on “Röhnisch AW17 training collectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.