Megabirthday giveaway part 5 Comic Con 2x (gesloten)

Vandaag verloten we 2 weekendtickets van Comic Con voor 23 en 24 maart. Lees snel verder hoe je kans maakt op een van de twee tickets.

KP442kmQ

Wij waren een tijdje terug naar Comic Con. Lees hier ons verslag. Nu mogen we 2 mensen blij maken met 1 weekendkaartje! In totaal verloten we twee tickets, 2 gelukkige lezers maken kans op een kaartje. Comic Con vindt plaats in Utrecht!

v-SsWwoD

 

Hoe maak je kans?

–        Volg ons op Instagram*

–        Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet of mail naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v Dutch Comic Con

*Heb je geen Instagram volg ons dan op Facebook of volg dit blog met je e-mailadres ( zie zijbalk rechts bovenaan deze blog).

 

Screenshot_20190127-094229_Samsung Internet

-Reglement:
Hetzelfde zoals altijd. Een product per persoon, vul a.u.b een geldige e-mailadres in, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild reageren binnen 7 dagen enz.

 

panda-151705_640-300x300
Heel veel succes iedereen.

 

Deze winactie loopt tot en met 8 maart 2019.

 

Graag willen we  Comic Con hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de tickets voor de lezers!!!

Pssst er komen nog meer knalwinacties online deze maand houdt dit blog in de gaten. We maken er een knalfeestje van deze weken. Februari is feestmaand bij Beauty & Books, nodig al je vrienden uit !!

HP_Carroussel_header2

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

Het delen van deze winactie wordt gewaardeerd! Bij voorbaat dank!

 

 

 

64 thoughts on “Megabirthday giveaway part 5 Comic Con 2x (gesloten)

  1. Ik wilde altijd al een keertje naar Comic Con. Ik heb echt gehoord dat het erg leuk is daar. Ook heb ik jullie blog bekeken erover. Het maakt me nu nog enthousiaster. Ik hoop dat ik win.

  2. Ik ben nog nooit naar DCC geweest maar vrienden van mij gaan en ik er dus ook super graag heen willen! Ik volg je met mijn insta account (momoiromitchi)

  3. Dat is nog eens een mooie Megabirthday giveaway! Dat zou een geweldig verjaardagscadeau zijn voor mijn man die 24 maart jarig is en heel graag een keer naar de comic com gaat!

  4. natuurlijk doe ik hier graag aan mee, al een zaterdag kaartje gekocht maar een weekend ticket zou natuurlijk veel beter zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.