Hetfotoalbum.nl review fotoboek

 

Hetfotoalbum.nl was op zoek naar testers voor hun fotoalbums aangezien ik dol ben op foto’s maken en nog nooit eerder online een fotoalbum heb samengesteld leek dit me erg leuk. Ik had me opgegeven. Ik was natuurlijk ook erg blij toen ik een mailtje terugkreeg met een samenwerkingsverzoek. Ik mocht een fotoalbum reviewen t.w.v. 40 +verzendkosten. Vandaag ga ik mijn fotoalbum reviewen. Lezen jullie mee??

 het-fotoalbum.png

 

Keuze fotoalbum:

Ik kon een fotoalbum uitkiezen op deze pagina. Het was heel lastig om een keuze te maken want er was zoveel moois. Mijn keuze viel op de fotoalbum Fotoboek harde omslag 28×21 L liggend. Papier – Extra pagina’s zijdeglans (200 grams).

 

Hoe werkt het?

Je moest je eerst registreren. Nadat het account gemaakt is moest je hun software downloaden. Bijna alles ging gemakkelijk behalve de foto’s uploaden. Helaas waren de foto’s die ik had van een mager kwaliteit (met mijn telefoon geschoten). Ik kon de foto’s niet vergroten. Nu maak ik foto’s met mijn Nikon camera de kwaliteit is veel beter. Dus toen kwam ik met een oplossing foto’s verkleinen en 4 foto’s op een pagina. Dit pakte het programma wel en de kwaliteit van de foto’s werd ook beter.

 

Een aantal foto’s die in het programma geplaatst

 

Screenshot_2016-11-13-13-31-08-1-300x298

 

31537_1289380

31537_1289375

 

Resultaat:

Toen het album binnen was, was ik erg enthousiast. Wat was het een prachtige album. Ik had intotaal negen foto’s laten plaatsen. Vier op de voorkant en vier aan de achterkant en eentje in het midden.

20180402_112829 (1)

Wat een mooie fotoalbum. Ik was erg verrast. Het was erg spannend voor mijn eerste fotoalbum. Ik heb ooit maar een keer een album gekocht in de winkel en dan mijn oude foto’s er in geplakt. Maar soms raakten de foto’s los. Gelukkig is de kwaliteit van het album erg prachtig. Ik heb een aantal bijzonder foto’s in het album geplaatst. Twee schilderijen en de rest waren wat samenwerkingen met merken. Ik ben erg trots op het album. Bekijk hier de video van het album.

Wauw ik wil hetfotoalbum.nl hartelijk danken om een prachtige samenwerking.

Willen jullie ook zo een leuke fotoalbum klik hier.

18 gedachten over “Hetfotoalbum.nl review fotoboek

  1. Mooi zeg! Er zijn nu wel zoveel verschillende soorten ‘fotofabrieken’ dat je niet zo goed meer weet waar je nu moet zijn. Dan is zoiets heel fijn om te doen!

  2. Super leuk, denk dat ik software downloaden toch echt wel vervelend vind en dat zou mij dan ook tegen houden om hier te gaan bestellen. Wel jammer want het idee is echt leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.