Shoplog  & unboxing Simon Lévelt

Voor de theeleuten onder ons hebben we vandaag een shoplog en een unboxing van Simon Lévelt. Wij mochten van Simon Lévelt voor een bedrag van €50 thee of koffie shoppen uit hun webshop. Aangezien we dol zijn op thee besloten we voor thee te gaan. Kijken jullie mee naar de shoplog en unboxing?

tas

 

Over Simon Lévelt

 

Al 200 jaar vormen thee en koffie onze passie. Logisch dus, dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop. Bij ons vind je de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. Ontdek de smaken, deel de passie. Al 6 generaties lang wordt het ambacht van koffiebrander en theehandelaar van vader op zoon en dochter overgedragen.

Simon Lévelt streeft ernaar het gehele proces van inkopen, melangeren, keuren, produceren en verpakken in eigen beheer te houden. Want alleen dan kunnen we garant staan voor een kwaliteitsproduct. In onze keurkamer wordt dagelijks de kwaliteit van het koffie- en theeassortiment gecontroleerd. Daarnaast bedenken, testen en keuren onze keurmeesters nieuwe smaken en melanges. Alleen de lekkerste en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de naam Simon Lévelt verkocht. Simon Lévelt heeft meer dan 40 Koffie & Thee speciaalzaken in Nederland en België. Daar kun je kiezen uit ons zeer uitgebreide en steeds wisselende assortiment. De koffie wordt voor jou versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee. Afkomstig uit alle windstreken. Simon Lévelt staat voor eerlijke handel, biologische teelt en sociale projecten. Wist je dat we niet alleen koffie en thee laten verbouwen maar soms ook scholen? Kom ‘ns langs bij een van onze winkels. Alleen al komen ruiken is leuk!

Theesoorten:

Simon Levelt heeft zoveel smaken aan thee & koffiesoorten dat het voor ons best lastig werd om een keuze te maken. Toen kwamen we met een slim plan gewoon random een paar landen nemen. Zo heb je wat diversiteit aan smaken en kon je thee uit best veel landen uit de wereld proeven. Je hebt onder andere  thee uit Afrika, India, Japan, Indonesië, Nepal, Vietnam, Midden-Amerika. Zo handig dat ze ook biologische thee hebben.  Je hebt verschillende theesoorten: witte thee, kruidenthee, hibicusthee, groene thee, zwarte thee, gele thee. Bekijk hier het volledige theeassortiment.

 

61855.jpg65490.jpg

 

Koffiesoorten:

De webshop biedt verschillende koffiesoorten aan:  100% Arabica, Robusta & Melange. De koffie komt uit verschillende landen Afrika, Centraal Amerika, Indonesië & Zuid- Amerika. Bekijk hier het volledige koffieaanbod.

31202.jpg31308.jpg

 

Accessoires:

Wist je dat ze naast thee en koffie ook thermoskannen , boeken, in hun assortiment? Oh en theekoppen. Ze zijn prachtig. Vergeet de theecadeausets niet. Ik vond ze allemaal prachtig.

71756_beker_parakeets_-_queens.jpg

 

Bekijk hier de unboxingsvideo:

 

 

Alle producten in de video:

Katoenen shopper – Simon Lévelt

Ceylon – 10 theezakjes

Paasthee

Bekers Parkeets- Queens

Bosvruhten- 10 theezakjes

Sewpur Broken Orange Pekoe

Lychee Love

Indian Green- 20 theezakjes

Proefpakket Groene thee- 6×20 theezakjes

Jasmijn -10 theezakjes

Rooibos Orange

Rose Blooming Tea

 

unobxing.png

Review:
Wauw wat zijn we dol op deze theesoorten. Wat een diversiteit en wat waren ze heerlijk. Een ding was duidelijk dit was absoluut geen gewone winkelsmaak zoals je thee bij de supermarkten koopt. Dit was echte kwaliteit en smaak. Wij hebben lekker veel thee geproefd en we zijn verslaafd geraakt aan deze heerlijke thee. Deze theebeker met twee vogels hebben we speciaal genomen om de thee erin te proeven. Lycheethee, Paasthee, rooibosthee waren enorm lekker. Lychee had ik nog nooit in thee gedronken, sterker nog ik wist niet eens dat het bestond. Gek ben ik op lychee. Het was heerlijk. De bekers met de parakeets was zo leuk en schattig. Verder ook lekker ruim beker zodat we de heerlijke thee konden testen. Ook besloten we de katoenen shopper te nemen zo o de unboxing makkelijk te laten zien. Deze katoenen shopper is erg handig daar doen we nu onze boodschappen in. We zijn heel erg blij dat we deze heerlijke thee mochten testen van Simon Lévelt waar we hun hartelijk voor willen bedanken.

Fijne Paasdagen mensen. Houden jullie van thee? Welke smaak lijkt jou het lekkerst?

19 thoughts on “Shoplog  & unboxing Simon Lévelt

  1. Ik ben zelf ook dol op hun producten, heb laatst in Utrecht nog groene thee bananen gekocht. Erg lekker. Leuk dat jullie zo’n box mochten uitproberen trouwens!

  2. Lijkt me eigenlijk allemaal heerlijk. Drink zelf het liefst rooibos en groene thee, maar lychee lijkt me ook lekker. Sowieso fijn dat ze gewoon normale smaken hebben, maar dan beter. Want iets heel anders proeven kan ook leuk zijn, maar kwaliteit is minstens zo prettig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.