MEGA GIVEAWAY 90 E-BOOKS + 1x Paperback OWAN DRAKE (GESLOTEN)

Vandaag nog een leuke winactie erbij. We verloten in samenwerking met de auteur 90 ebooks of PDF’s, plus een paperback van één van Owan Drake’s verhalen naar keuze. Tijd voor een feestje! Lees snel verder hoe je kans maakt op een van deze geweldige e-books + paperback.

photo-1504196606672-aef5c9cefc92.jpg

In maart verscheen Owan Drake’s eerste boek, De Val van Hymír. Dit boek kreeg lovende reacties! De recensie kun je hier lezen. Redelijk snel volgde er een kortverhaal genaamd deel I.5 De opkomst van een opstand. Het valt aan te raden om deze te lezen voordat je aan Deel II Draak des Vuurs begint, die vorige maand is verschenen, anders zul je in veel gevallen uit de lucht grijpen. De Val van Hymír won de literaire prijs, de Goudenlettervretter, georganiseerd door de boekenleesclub De Perfecte buren. Omdat De val van Hymír deze maand een jaar bestaat, komt Owan Drake met een knallende winactie! Van al zijn boeken worden er 30 verloot, en dan bedoel ik 30 per stuk, dus 90 ebooks! Mits je geen ereader hebt kun je ook voor een PDF bestand kiezen. Ook wordt er één paperback verloot.

 

Keuze uit de volgende (e)-boeken:

 

-deel I De Val van Hymír (e-book) 30x

-deel 1.5 De Opkomst van een opstand (e-book) 30x

-deel II Draak des Vuurs (e-book) 30x

– paperback versie naar een van de bovengenoemde boeken naar keuze 1x

 

9200000089489070

 

Hoe maak je kans?

  • Reageer op het commentformulier dat je meedoet met de winactie vermeld ook op welk e-book/pdf-versie je graag kans maakt of mail je keuze naar beautyandbooksmagazine@gmail.com
  • Volg de auteur op hebban

 

Reglement:

Hetzelfde zoals altijd. Een e-book/book per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

-Deze winactie loopt tot en met  25 juni 2018.

Heel veel succes iedereen. De 91 winnaars krijgen hun e-book/ naar keuze op 29 juni 2018 gemaild.

 

panda-151705_640

Graag willen we de auteur hartelijk bedanken!

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.  

 

Optioneel: het delen van deze winactie op sociale media wordt erg gewaardeerd

28 thoughts on “MEGA GIVEAWAY 90 E-BOOKS + 1x Paperback OWAN DRAKE (GESLOTEN)

  1. Super actie! Leuk hoor zoveel e-books verdelen!
    Ik ga voor deel I De Val van Hymír, omdat ik toch moet beginnen bij het begin 🙂

  2. Ik reageer zelf ook even op deze post, niet omdat ik mee wil loten, maar omdat ik wil zeggen dat ik zo blij ben met al die leuke lezers die interesse in mijn boeken hebben. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.