Lunchbox fruitfunk review

Snoepen doen we allemaal wel geloof ik. Alleen gezond snoepen daar doet niet iedereen aan. Daar heeft Fruitfunk zeker een oplossing voor. Zij hebben een lunchbox voor kinderen ontworpen snoep, chocolade en fruit sticks zonder gelatine, zonder suikers, zonder gluten en lactose. Wow helemaal natuurlijk dus. Voor ons vegans en gelovigen die gelatinevrij eten is dit een wonderpakket. Vandaag gaan we deze box reviewen. Kijken jullie mee?

aaa

Er zaten 7 dingen in de box:

  • Fruit bites banana & peach
  • Fruit bites strawberry & Apple
  • Fruit sticks xxl strawberry
  • Fruit sticks xxl apple
  • FBR strawberry popcorn
  • FBR apple cinnamon
  • FBR blueberry and mint

Mooie verpakkingen

Als allereerst willen we zeggen dat de verpakkingen super mooi zijn vormgegeven. De fruit bites hebben echt schattige illustraties voor kinderen. Een aardbei en een appel, banaan en perzik. Wauw de verpakkingen zijn super mooi en levendig. Ook de full fruit no crap FBR hebben een mooie verpakking. We hebben dat nog nooit eerder bij een andere chocoladeverpakking gezien. Heel kleurrijk en prachtig.

unnamed

Heerlijke smaken

Hier op de redactie hebben we alle snoep en chocolade uitgeprobeerd. Het was heerlijk. Alle smaken bevielen. We vonden het heel knap werk dat je van fruit en natuurlijke ingrediënten ook nog eens een heerlijke snoep/chocolade gemaakt. Geen toegevoegde suikers. Dat was echt heerlijk. We hebben op de redactie ook suikerpatiënten. De kindjes hier waren ook dol op het snoep. De volwassenen op alles ook op het chocolade. Wat smaakte het heerlijk. Knap werk. Dit is heel handig als een tussendoortje op school. Geen toevoegingen en ongeacht geloof of levensovertuiging is deze voor iedereen wel geschikt. W zijn super blij dat we geen rekening hoefden te houden met de ingrediënten op de verpakking. Wij zijn daar altijd lang mee bezig met ieder nieuw product. Best veel producten mogen we niet hebben vanwege dierlijke vetten, helaas dan betekent het dat de kinderen en wij bijna niets mogen eten in een gewone winkel. Tijd om te maken hebben we niet dan bestaat een vegan alternatief zeker wel. Helaas betekent het in veel gevallen dat het niet lekker smaakt. Fruitfunk smaakte heerlijk.

IMG-8200

Eindoordeel

Hier waren we super enthousiast. Iedereen was dol op het lekker snoep. Eindelijk heerlijke snoep zonder toevoegingen en dierlijke vetten dat echt lekker was. We vonden de prijs van 25 euro echt meevallen voor zoveel moois dat je ervoor terugkrijgt. Lekker goedkoop snoepen. Wie wil dat niet?

unnamed (1)

Kortingscode

Goed nieuws voor jullie allemaal we hebben een kortingscode. Wil je de box uitproberen doe dat zeker met onze kortingscode BEAUTYANDBOOKSMAGAZINE jullie krijgen 10% korting.

ppp

Verkrijgbaar bij Fruitfunk.

#samenwerking

 

Lees ook het artikel hier over vegan en halaljacht!

10 thoughts on “Lunchbox fruitfunk review

  1. Hier snoepen de jongens weinig, maar ik probeer altijd wel voor snoep te gaan die niet te chemisch is. Mijn zus had vroeger ( nou ja nog steeds natuurlijk) een kleurstof allergie dus mijn moeder lette hier al erg op. Op school nemen ze een appeltje mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.