Review: gepersonaliseerde zwarte leren armband van Kaya

Door:  Fony

Van Kaya Sieraden mocht ik een leuke item uitkiezen. Wij gingen voor de gepersonaliseerde zwarte leren armband voor heren. Vandaag gaan we hem reviewen. Lezen jullie mee??

unnamed

 

Kaya Sieraden

Tanja Rakhou is eigenaar en ontwerper van Kaya Sieraden. De lijn is vernoemd naar haar dochter Kaya. Haar toen 3-jarige dochter plunderde haar sieradenkistje en wilde er net zo uitzien als haar moeder. Voor een feestje wilde haar dochter Kaya dus hetzelfde sieraad als mama.  Haar quote ‘dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen’. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels afgezocht naar zo’n sieraden set, maar nergens te vinden! Om haar droom waar te maken zei ze begin 2012 mijn baan op en schreef een plan. Het moest een eigen sieradenbedrijf worden voor moeders met dochters dat ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Daarna sieraden ontworpen, labeltjes aangeschaft, een website ontworpen en van start gegaan. Toen kwam Kaya op de markt!

logo

Zwarte leren armband heren

Mijn dochter is mijn oogappel. Ik wilde net iets speciaals hebben wat een herinnering aan mijn dochter vereeuwigd. mijn keuze viel op de rundleren armband in de kleur zwart met kindernamen erop. Je hebt het ook in een bruine kleur. Zwart vond ik er net iets meer uitspringen daar koos ik dan ook voor. Het is ook meer passend bij al mijn donkere outfits.

lllll

Je hebt twee vakjes. In het ene vakje kun je de geboortedatum en in het andere vakje de naam van je kind.  Met wat simpele stappen heb je zo een mooie armband. Je vult de geboortedatum in. Je vult de naam in (gravure). Dan druk je op bestellen. De armband is super snel thuisbezorgd binnen twee dagen. Mijn dochter heet Safa en is geboren op 21 mei 2019. Ze is vandaag 1 jaar geworden. Een trots moment voor mij. Ik koos ervoor om mijn dochters naam en haar geboortedatum op de armband te laten graveren.

unnamed (1)

Super leuk armband

Toen de armband op de redactie plofte was ik reuze-enthousiast. Hij was super mooi verpakt in een zwarte cadeauboxje met een mooie strik. Toen ik de armband uitpakte was het nog mooier dan op het beeld. Super prachtig gewoon mooie kleur en hele mooie herinnering op de armband  vereeuwigd. Ik vind het een mooie armband. Ben er super tevreden mee. Ik weet zeker dat veel mensen hier erg blij mee zullen zijn met zo een super mooie armband.

llllllllll

Resultaat

Ik ben gek op sieraden. Er zijn weinig sieraden die mijn hart stelen. Deze armband heeft mijn hart gestolen. Het is super kwalitatief, heel stevig ontworpen. Naast het feit dat het super mooi is en de naam en de geboortedatum erg mooi zijn gegraveerd erop.

IMG-8023

Extra mooi vind ik dat deze blog online komt op de verjaardag van mijn dochter. Ik ben helemaal tevreden met deze mooie armband. Zeker een aanrader voor iedereen. Ik weet zeker dat jullie net zo dol op deze armband zullen zijn als ik.

unnamed (5)

Verkrijgbaar bij Kaya.

#samenwerking

 

 

13 gedachten over “Review: gepersonaliseerde zwarte leren armband van Kaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.