Hannah lijn voor de onzuivere en vette huid

Ik heb al vanaf mijn jeugd heftige acne. Ik heb ook een vette huid. Het hebben van een vette huid heeft meer nadelen dan voordelen. Het enige voordeel is dat je minder gauw rimpels krijgt, ach ja iedereen krijgt ze op den duur. Het belangrijkste is dat je je huid goed verzorgt. Hannah biedt daar een uitstekende oplossing voor. Lees snel verder welke oplossing zij bieden.

IMG-4173

 

Speciaal voor de onzuivere huid hebben ze de volgende producten ontwikkeld:

 • Pro active mask
 • Overnight cream
 • Cleansing oil
 • Prepare potion
 • Sebupure

productive

Cleansing oil

Normaliter reinig ik mijn huid met micellaire water of reinigingsmelk. Deze oil bevat natuurlijke olieen zoals amandel- jojoba en sojaboonolie. Ik ben gek op deze olieen. Deze olie zorgt ervoor dat je huid diep gereinigd wordt. Meestel voelt mijn huid na een reiniging erg hard aan. Deze cleansing oil maakte mijn huid erg zacht.

oil

Prepare potion

Is de tweede stap van deze lijn. Na het reinigen met de Cleansing Milk of Cleansing Oil kan voor de normale, onzuivere of gevoelige huid Prepare Potion gebruikt worden. Met deze intensief reinigende, licht peelende potion egaliseert de huid niet alleen voelbaar, maar wordt de structuur en de teint ook zichtbaar egaler. De voedende producten die volgen, worden extreem goed opgenomen waardoor deze nog meer resultaat zullen creëren. Roodheden worden gekalmeerd, er ontstaat direct een natuurlijke frisheid en een stralende frisse teint. Wat een fijne product ik vond dat de roodheden zeker gekalmeerd werden. Wat een super fijn product.

IMG-4180

Sebupure 150 ml

Het irritante aan een vette huid is dat het rood is en glimt. Mijn huid is bovendien gevoelig dat betekent als er een verkeerd product op gesmeerd wordt ik meteen een branderige en een nog roder huid krijg ervan. Sebupure is een snel intrekkende crème. De meeste vettige huidcrèmes zijn erop gericht dat ze langzaam intrekken het resultaat is dat je daarna veel later je foundation kunt smeren. Ik vind dat zo vervelend. Sebupure belooft de volgende dingen:

 • Vermindert acne en een vette huid
 • Werkt regulerend op de talgproductie
 • Ontstekingsremmend
 • Vermindert roodheid
 • Gaat bacteriegroei tegen
 • Bevordert het natuurlijke huidherstel

dd

Hij heeft zijn belofte helemaal waar gemaakt. Ik merkte heel gauw verminderde roodheid. Ik voelde dat mijn huid weer leefde. Ik merkte ook dat mijn huid minder vettig werd.

Overnight cream

Ik heb een tijdje deze lijn getest. De overnight cream is ontwikkeld voor mensen met acne boven de 21 jaar. Ik heb 31 dus dat komt gelegen uit. Meestal zijn de producten op de Nederlandse markt gericht op jongeren. Helaas werken die producten dan niet op een wat ‘oudere’ huid. Ik glim super vaak. Heb last van roodheid in mijn gezicht. Ik probeer vaak bronzers te gebruiken op mijn wangen en op mijn voorhoofd ook dat de huid minder glimt.

over

Pro active mask

2x per week dien je deze masker aan te brengen. De masker pot dient geschud te worden. De masker dient 5 a 10 minuten in te trekken. Ik masker de laatste tijd niet zo veel meer. Ik merkte dat de meeste maskers echt vervelend aanvoelen op mijn huid. Echt onhoudbaar vervelend. Het brand super snel en jeukt en prikte. De pro active masker was anders. Het was een verrijking voor mijn huid. Mijn huid voelde erg prettig na gebruik. Wat een fijne masker.

proactive

Resultaat

Ik was super tevreden over deze lijn. Ik merkte algauw dat mijn acne vermindert werd, mijn rode en glimmende huid werden ook minder. Deze lijn is zeker een verrijking op de Nederlandse markt. Vergeet alles en denk aan deze geweldige lijn van Hannah. Zeker een aanrader voor iedereen.

Verkrijgbaar bij Hannah!

#samenwerking lees disclaimer 

11 thoughts on “Hannah lijn voor de onzuivere en vette huid

 1. Klinkt goed, ik heb ook een vette huid maar naar mate is ouder word, word ook de acne vanzelf minder. Ik gebruik er dus niet echt producten voor maar misschien moet ik deze Hannah lijn toch eens gaan proberen!

 2. Fijn dat deze lijn zo goed voor je huid werkt. Ik heb zelf een vrij droge huid en gebruik daarvoor producten van Weleda, dat werkt bij mij altijd erg goed.

 3. Leuk om eens een review van Hannah producten te lezen. Heb ze zelf ook een tijdje gebruikt (wel andere producten dan deze), maar vanwege de prijs toch overgestapt op iets anders. Fijn dat het werkt in ieder geval!

 4. Ik heb al zoveel moois gehoord over dit merk, maar het zelf nog niet eerder uitgeprobeerd. Nu is dit een lijn die niet bij mijn huidtype past, maar ze hebben volgens mij legio producten die wel heel fijn zijn voor mijn droge en gevoelige huid.

 5. Ik heb vroeger een tijd hannah gebruikt, op aanraden van een huidcoach. Alleen zij had mij zo’n agressief spulletje geven dat mijn huid na een jaar aan gort lag. Deze producten hadden ze toen nog niet, klinkt wel erg fijn.

 6. Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd maar dit lijkt me wel een heel goed merk zoals je het beschrijft. Toch een keer proberen.

 7. Ik heb ook last van onzuiverheden door mijn vettige huid. Ik herken me in je verhaal. Ik voel me gemotiveerd om deze producten gauw te ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.