Vtech waterpret met eenhoorn eend en flamingo + winactie 1x

Leuk is ie hoor, de traditionele rubberen badeend, de dobberende vriend met zijn uitgestreken snavel die het dagelijkse badritueel al generaties lang nét iets gezelliger maakt. Dat de gele rakker zo is blijven hangen in zijn ontwikkeling is wel vreemd. VTech zag het gebeuren en greep in. Het eendje voor in bad wordt er eentje die indruk maakt! Net zoals de flamingo en de eenhoorn, afkomstig uit hetzelfde nest. Vandaag mogen we 1x eenhoorn verloten aan jullie. 

eend

 

Waterpret Eenhoorn, Waterpret Eend en Waterpret Flamingo vormen de nieuwste generatie badvriendjes voor kleintjes van 1 tot 5 jaar. Ze beschikken over een vocabulaire van meer dan 55 zinnetjes en produceren ook geluidjes en melodietjes. Ze zorgen voor interactie, voeden de fantasie en stimuleren zowel motorische als zintuiglijke ontwikkeling. En dat allemaal in bad!

516123 Waterpret Eend kidshot

Sympathiek is dat zowel de eend, eenhoorn als flamingo niet solo te water gaan, ze brengen ieder iets mee om te spelen. De eend neemt haar kuiken mee, de eenhoorn een emmertje en de flamingo een mandje, leuk om water mee te gieten. Daar zitten eindeloos mooie verhalen in, laat dat maar aan je kind over.

516023 Waterpret Eenhoorn main

Wat wordt er verloot?

  • Deze schattige eenhoorn 1x

516023 Waterpret Eenhoorn kidshot

Hoe maak je kans?

  • Volg ons op Instagram*
  • like Vtech op Instagram* @vtechspeelgoed
  • Like de post op Instagram
  • Reageer op Instagram of op het commentformulier dat je meedoet

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

Extra lootje voor degene die of ons tagt in hun story (openbaar) of je vrienden uitnodigt hier op dit blog om ons te volgen via de e-mail/Instagram/Facebook!

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten producten niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild. Indien de winnaar geen bezwaar heeft om zichzelf kenbaar te maken op socialemediakanalen en onze blog dan wordt de winnaar pas genoemd bij naam.

Deze winactie loopt tot en met 13 juni 2020. 

Heel veel succes iedereen.

panda-151705_640-300x300

Graag willen we Vtech hartelijk danken voor het beschikbaar stellen voor het prachtige eenhoorn voor deze giveaway!
# Er zit een spamfilter op deze blog niet alle reacties zullen meteen zichtbaar zijn. Wij doen ons uiterste best om dagelijks te ontspammen, dit is helaas niet altijd mogelijk.

 

33 thoughts on “Vtech waterpret met eenhoorn eend en flamingo + winactie 1x

  1. schitterend cadeau voor mijn 4 kleindochters welke allen in deze beoogde leeftijdscategorie vallen. Ik doe daarom graag mee

  2. Wat een leukerd is dit zeg! Ik doe graag mee. Mijn dochtertje die dol is op badderen met eendjes. Eenhoorns vindt ze ook erg leuk, dit eenhoorn’eendje’ zal ze helemaal top vinden!

  3. Wat een schattig ding! Ik loot graag mee voor het dochtertje en het naderende zoontje van mijn beste vriendin.

  4. Wat ontzettend leuk, dan wordt badtijd meteen een feestje. Nu is mijn dochtertje bang, om door het putje te spoelen. En dan is in bad gaan elke dag een uitdaging. Wat gezellige afleiding van deze waterpret Eenhoorn zou geweldig zijn!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.