Laura Mercier concealer review

Concealers, je hebt ze in verschillende soorten en kleuren. Welke kleur past het beste bij jouw huidskleur en huidttype? Ik vond het super lastig. Wat ik wel sinds kort heb ontdekt is de concealer van Laura Mercier flawless fusion ultra longwear concealer. Deze concealer ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

Gevoelige oogleden

Omdat ik hele gevoelige oogleden heb zorg ik ervoor dat ik niet zomaar een product op mijn oogleden smeer. Je huid ronddom je ogen en je ogen zelf zijn erg dun qua huidsstructuur kijk dus uit als je een gevoelige huid hebt wat je erop smeert. Het kan gaan branden en verkleuren als je niet uit kijkt. Ik heb diverse concealers geprobeerd, ze brandden, prikten, jeukten en irriteerden mijn oogleden zo erg dat ik het meteen eraf heb gewassen. Ik was een tijdje zo boos dat ik dacht nu geen concealers meer totdat ik de Flawless fusion ultra longwear concealer ontdekte van Laura Mercier.

Medium tot een volledige dekking

Deze concealer belooft een medium tot een volledige dekking. Als je een laag smeert vind ik hem al behoorlijk dekkend. Bij de tweede laag is het zo dekkend dat je je de hele dag geen zorgen meer hoeft te maken over deze concealer. Hij vliegt er nooit vanaf. Echt niet. Je hoeft hem dus niet af te poederen als je dat niet wil. Super verbazend als je het mij vraagt. Bij mij vliegt de concealer er vanaf met name als ik zweet. De kleur is super mooi. Omdat ik vanwege slaapgebrek donkere kringen onder mijn ogen heb en mijn huid erg licht is valt het erg op. Ik probeer dan de kleur 2C te gebruiken hij is iets donkerder dan mijn kringen. Het valt dan niet op.

Resultaat

Ik vind de kleur super mooi. Deze concealer is echt zeker geschikt voor de gevoelige huid. Ze hebben veel kleuren beschikbaar. Het begint bij 5n (extra licht) tot en met 6W (donker). Voor iedere huidskleur is er wel iets passends.  Ik ben zeker tevreden met deze concealer. Dit is de beste concealer tot nu toe ooit gebruikt. Hij belooft om 12 uur te zitten. Eerlijk gezegd zat het langer dan 12 uur op mijn huid. Hij bleef gewoon rond de 20 uur normaal zitten. Dat maak ik zelden mee met andere concealers. Kijk wel een beetje uit. Deze concealer is zo stevig dat je wel wat langer bezig bent met het eraf halen. Ik zou dus adviseren om maar een laag aan te brengen. Zeker een aanrader voor iedereen. Ik ben echt tevreden met deze concealer.

Verkrijgbaar bij  klik op de banner om te bestellen:Aan Laura Mercier hangt zeker een flinke prijskaartje. Als je een goedkoper en zeer goed alternatief wil dan biedt Blezi ook een mogelijkheid. Klik hier om de review te lezen.

9 thoughts on “Laura Mercier concealer review

  1. Kan me voorstellen dat t soms best lastig is als je een concealer zoekt die geschikt is voor je gevoelige huid. Goed dat je hem gevonden hebt. Dan is zo’n prijskaartje toch iets minder erg dan steeds iets anders moeten proberen, ziet er mooi uit.

  2. Ik heb niet zoveel ervaring met concealers maar misschien moet ik me er wat meer in gaan verdiepen na het lezen van je artikel.

  3. Een concealer is het enige wat ik eigenlijk niet gebruik, toch ook een beetje die angst van als ik ga zweten in mijn gezicht, hoe ziet het er dan uit? Misschien toch ook eens wat meer in gaan verdiepen.

  4. LM is inderdaad prijzig maar ik betaal er wel voor want het is gewoon een hele fijne ;). en ik betaal altijd liever meer dan voor iets waar ik niet tevreden over ben

  5. Een concealer vind ik ook net zo’n product waarbij het de moeite is om wat extra centjes voor neer te leggen!

  6. Leuke review, en goed dat je er nog een goedkoper alternatief bij hebt gezet aangezien niet iedereen misschien veel wil of kan betalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.