Blezi concealer review

Concealers je hebt ze in soorten, maten en kleuren. Welke is eigenlijk goed? Er zijn zoveel concealers dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Blezi heeft ook een concealer in haar assortiment, vandaag gaan we deze concealer reviewen. Lezen jullie mee?

blll

Voorgeschiedenis:

Ik heb echt vreselijke wallen. Ik slaap super slecht dus dan zie je extreem veel wallen op mijn gezicht. Super vervelend natuurlijk. Ik heb zoveel concealers geprobeerd maar slechts een handjevol concealers waren goed. De mensen die me langer volgen weten dat ik een super gevoelige gezicht heb met name de oogcontouren zijn extra gevoelig. Daar kijk ik zeker uit wat ik daar op smeer. Liever geen chemische concealers, dat resulteert dan in een branderig, prikkerig gevoel. Ook heb ik bij sommige concealers meegemaakt dat mijn huid is gaan scheuren vanwege de allergische reactie. Het heeft me 3 weken gekost om daar vanaf te komen. Met veel creme’s enzo. Dat wil ik nooit meer meemaken. Ik let nu wel goed op bij wat in de buurt van mijn ogen komt.

Natuurlijke concealer:

Deze concealer van Blezi belooft een parfumvrije, parabenenvrije, dierproefvrije, longlasting, transpiratie- en vochtbestendige werking.

Resultaat:

Vrijwel meteen werd het duidelijk dat deze concealer echt goed was. Geen geprik, geen gebrand, geen irritatie rond mijn oogcontouren. Hij was superzacht, ik voelde het niet zitten. Mijn donkere kringen waren niet meer te zien. Eindelijk een concealer met een hoge dekking dat natuurlijk is. Geen cakey effect. Naast mijn ogen heb ik het gebruikt rond mijn neusvleugels en op mijn wangen heb ik ook wat onzuiverheden. Hij smolt mooi samen met alle foundations die ik gebruikte. Het zijn diverse merken. Soms matcht een concealer absoluut niet met je foundation. Deze lekker wel. Wat een fijne concealer.

20191213_225222

Ik vond het super goed. Deze concealer kun je gemakkelijk aanbrengen met de applicator of met je handen. Sommigen mensen deppen het ook met een spons eroverheen. Soms doe ik dat ook. Ik heb kleurnummer 10 ( licht). Het is ook verkrijgbaar in 20 medium. De kleur matchte goed. Ook was het super zuinig in gebruik. Je had slechts een beetje nodig om een goed resultaat te krijgen. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Wat een goede concealer.

Verkrijgbaar bij Blezi

Pssst kennen jullie Blezi?

8 thoughts on “Blezi concealer review

  1. Wat fijn om te lezen dat het niet prikt. Ik ben ook vaak allergisch voor alles. Zo te lezen zou dit zomaar een concealer voor mij kunnen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.