Review puro bio lipstick van Pavona.nl

Kennen jullie Pavona al? Wij wel. Dit is een leuke biologische webshop. Vandaag gaan de de lippenstift van Puro bio reviewen uit hun webshop. Lezen jullie mee?
8051411361114 (1)

Lippenstiften je hebt ze in verschillende soorten en kleuren. Sommigen zijn long lastig andere zijn matte. Omdat er zoveel lippenstiften zijn heb je soms geen flauw idee welke je moet nemen. De Puro Bio lipstick is zeker een aanrader. Je hebt deze in 15 kleuren. Ik heb zelf kleurnummer 3 deze heeft een roze tint. Ik houd van roze tinten want die kun je dagelijks gebruiken. Rood en andere tinten draag ik op bepaalde gelegenheden. Roze staat goed bij mijn huidskleur.

 

lippenstift

Verpakking:

De lippenstift zit in een zwarte omhulsel. Als je de dop van de omhulsel opendraait heeft de bovenkant van de lippenstift een zilveren kleur en de onderkant zwart. Wat een mooie verpakking.

Semi-matte finish:

Deze lippenstift heeft een romige semi-matte finish.

Resultaat:

De lippenstift is lekker zacht dat komt vast door de castorolie in deze lippenstift. Het voelt anders aan en ruikt ook heerlijk in vergelijking met veel andere lippenstiften. Wat een fijne lippenstift. Eindelijk een biologische lippenstift  zonder chemicaliën erin. Hij is gewoon 100% natuurlijk. Waar vind je tegenwoordig nog een 100% natuurlijke lippenstift? Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat zelden gezien heb. Vaak krijg ik last van mijn lippen bij veel andere  chemische merk lippenstiften bij de lippenstift van Puro Bio had ik zeker geen last. Het is een hele fijne lippenstift. Hij was ook zuinig in gebruik. De kleur blijft lekker roze en lang hangen. Hij ruikt bovendien ook nog eens heerlijk. Wat een fijne lippenstift. Ik heb deze gedragen op een bruiloft. Ik heb veel complimenten gehad. Dat is altijd leuk om te horen. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Ik ben er dol op.

Verkrijgbaar bij Pavona

 

Pssst kennen jullie deze merk?Wat vinden jullie van deze lippenstift?

 

8 thoughts on “Review puro bio lipstick van Pavona.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.