Lenzen van Lensway.nl

Kennen jullie de 1 day  Acuvue Johnson & Johnson van lensway.nl al? Ik ben al jarenlang een jarenlang een trouwe gebruiker van  1 day Acuvue contactlenzen (daglenzen). Lenzen moeten gewoon prettig zitten in je ogen. Ogen kunnen natuurlijk beschadigd raken maar met daglenzen is de kans veel kleiner omdat je de lens gewoon dezelfde dag na gebruik weer in de prullenbak gooit. Ik zal vandaag deze lenzen reviewen. Lees je mee?

1day_acu_moist_237x237.jpg

Deze lenzen voel je niet zitten. Dat vind ik erg prettig. Ik heb alle soorten lenzen uitgeprobeerd van harde tot nachtlenzen. Toch voelde ik ze op een of ander manier steeds prikken aan mijn ogen. Of irriteerden ze me. Vaak had ik ook last van een branderig gevoel aan mijn ogen. Ik had altijd de neiging om mijn lenzen uit mijn ogen te halen. Na een tijdje was ik mijn lenzen zat. Ik dacht het hoeft niet meer. Tot ik op aanraden van een arts de lenzen van Acuvue ging uitproberen. Het beviel meteen. Geen geprik, gebrand of irritatie aan mijn ogen.

1dayacuvueforastigmatism_237x237

 

Ik draag nu al jaren met veel plezier deze lenzen. Ik zou deze lenzen  aan iedereen aanbevelen (overleg wel altijd eerst met de arts). Ik gebruik geen vloeistof  is ook niet nodig met deze lenzen. Het water dat in de lenzen zit zorgen er automatisch voor ´vloeistof´. Indien je natuurlijk droge ogen heb zijn oogdruppels zeker handig bijvoorbeeld die van vogel of hydragel. Welke het meest prettig zit.  Je voelt de lenzen niet zitten, ik kan ze uren in mijn ogen houden. Dat lukt nooit met maandlenzen en al helemaal niet met daglenzen. Deze lenzen zijn zeker een alternatief voor mensen met gevoelige ogen. Ook voor normale ogen natuurlijk.  Eigenlijk voor iedereen. Ik zou deze lenzen hartelijk aanbevelen.

Lensway biedt veel kortingen. Kijk eens rond op de site.  Behalve lenzen heb je ook leuke zonnebrillen te koop o.a. van Prada en Emporio Armani.

Acuvue lenzen zijn verkrijgbaar via lensway.nl


 

8 thoughts on “Lenzen van Lensway.nl

  1. Bedankt voor de recensie. Ik draag ook lenzen. Vroeger kocht ik ze bij de oogarts maar die waren telkens heel duur en gingen ook echt snel kapot.
    Nu koop ik ze bij het Kruidvat, maar ik ben eigenlijk op zoek naar een alternatief. Misschien dat dit het wel kan zijn…

  2. Ik houd van deze lenzen. Hier zijn ze goedkoper dan in andere winkels. Ik ga volgende week een doosje bestellen. Mijn voorraad is bijna op.

    • It’s about day lenses of acuvue. Do you have experience with them? I am telling that these lenses are very handy. I love them. Maybe you would love them to if you need them!

  3. I would love to try day lenses! I have always used monthly but now that I am so I fortable using glasses I can’t manage to kee track of how long I’ve worn the lenses… I will definitely give these a try!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.