VTech Met deze twee nieuwkomers komen educatie en spelen samen

Twee nieuwkomers in de VTech collectie: Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren en de Verenpret Pauw. Het is lente, we willen vooruit! Dat geldt zeker voor peuters die op het punt staan de wereld te ontdekken ter voorbereiding op school. Met een beetje hulp uit het VTech dierenrijk wordt dat een feestje.

unnamed (1)

Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren, geschikt voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, is een interactief boek en bestaat uit twaalf stevige pagina’s met plaatjes waar je op kunt tikken. Alleen of met een beetje hulp is dit de kennismaking met wel 100 dierennamen van huisdieren en dieren in het wild. Met 12 verschillende leefgebieden, zoals de woestijn, het regenwoud en de oceaan.  

Niet alleen kennis, ook taal wordt spelenderwijs geoefend. Mijn Eerste 100 Woordjes beschikt over een slimme taalswitch, tussen Nederlands en Engels. Opgeteld bij een schat aan weetjes en geluiden uit het dierenrijk, krijgt je kind goud in handen om vooruit te komen.

De Verenpret Pauw spreidt graag zijn veren, maar heeft wel hulp nodig om ze op de juiste plaats te krijgen. Elke veer staat voor een emotie, heeft een eigen kleur en maakt deel uit van een even herkenbaar als ingenieus spel dat deze ijdeltuit graag met kinderen van 2 tot 5 jaar speelt. Het compacte verenvriendje daagt uit, houd van zingen en komt ook nog eens uit een goed nest!

unnamed

Advies verkoopprijs: VTech Mijn 1e 100 Woordjes Dieren € 24,95 en de Verenpret Pauw € 26,95.

One thought on “VTech Met deze twee nieuwkomers komen educatie en spelen samen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.