5 type trouwjurken voor je perfecte bruiloft

Ga je binnenkort trouwen en weet je niet welke jurk je aan wil doen? Geen zorgen wij hebben 5 tips voor jullie. Lezen jullie mee?

Prinsessenjurk

Trouwjurk

Voordat je een trouwjurk uitkiest kijk je naar wat je persoonlijke smaak is. Iedereen heeft een andere smaak. Als je religieus bent doe je natuurlijk niet te open aan of strapless is dan helemaal uit den boze. Als je kant mooier vindt dan kies je daar voor. Houd ook rekening met de locatie, het weer en de kleur alvorens je een jurk uitziet. Hierna wat jurken uit de selectie. Wij kiezen voor wit omdat het een meer traditionele kleur is.

 

#1 Mermaid dress

Ben je gek op zeemeerminnen dan is deze jurk echt iets voor jou. Het is een jurk dat van boven strak en onder wijd valt. In een ronde vorm valt het vanuit de heupen. Vaak zijn deze jurken echt sexy. Ook raden we aan om een jurk met glitter te nemen. Wij raden trouwjurk Joan Morilee aan. Een mermaid jurk is echt een moderne trouwjurken.

 

#2 prinsessenmodel

Wij denken dat het de droom van bijna iedere vrouw is om een prinsessenmodel aan te doen om haar bruiloft. Het is een jurk dat vaak van boven strak is en aan de onderkant wijd. Vaak zit er ook een slee bij, maar dat is niet altijd zo. Het model valt echt op. Je voelt je hier echt wel een prinses in. Wij raden trouwjurk Girona aan. Deze heeft kant en is gemaakt van tule. Deze heeft wel een sleep. Het is echt een opvallend jurk.

#3 Stijlvolle jurk

Ben je dol op kant en wil je een romantische jurk, kies dan voor een stijlvolle jurk. Wij raden trouwjurk Lucienne uit de collectie van Jarice hiervoor aan. Deze jurk heeft kristallen knoopjes, heeft kant, bevat een hoge halslijn, en bevat bloemenmodel.

#4 Strapless trouwjurken

Een strapless trouwjurk legt de nadruk op je inkijk in de borsten. Je valt hier echt mee op. Het is vaak naakt van boven met een lage insneed in het midden.  Wij raden het jurk Morilee van ontwerper Ronald Joyce aan.  Het bevat kant, 3D bloemen, glitters en beading. Echt een excellente keuze voor meer inkijk in de boezem.

#5 A lijn trouwjurk

Een A-lijn trouwjurk bevat een aansluitende taille en een uitlopende rok. Dit is een meer klassieke vorm van een trouwjurk. Een aanrader is de jurk van Trouwjurk Laurel Étoile. Deze jurk heeft afneembare schouderbandjes, het bevat kant en een sleep. Mooie jurk of niet?

 

Zij jullie getrouwd zo ja welke jurk hadden jullie aan? Zo nee, in welke jurk zou je willen trouwen?

 

One thought on “5 type trouwjurken voor je perfecte bruiloft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.