Review grootformaat wereldkaart

Kennen jullie Wereldkaarten.nl ? Wij wel. Zij hebben echt een leuke wereldkaart met name die van aluminium. Vandaag gaan we eentje reviewen. Lezen jullie mee?

wereldkaarten

 

Van wereldkaarten.nl mochten we een alminium wereldkaart uitzoeken. Het was lastig om een keuze te maken want er was zoveel leuks. Uiteindelijk besloten we om ons foto op aluminium te kiezen in de kleur wit op formaat van 80×60 cm.

 

20190526_094422

Service:

Wij konden niet wachten tot deze wereldkaart op onze deurmat plofte. De service was erg snel. We hadden hem heel gauw in huis. Toen hij aankwam op de redactie waren we erg blij de wereldkaart was prachtig.

Het dierenrijk:

Op deze kaart zijn alle schattige dieren te zien van de wereld. Zo zie je een panda in China, een Giraffe in Afrika, de Pinguins in Antartica, Een krokodil in Noord-Amerika en de Kangeroe in Australie. Wat is de wereldkaart mooi vormgegeven. Het lijkt me echt een enorme klus om dit zo mooi op de kaart te krijgen. We zijn echt verliefd geworden op deze schattige kaart.

wereldkaart-ons-dierenrijk-op-aluminium (1)

We hebben hier twee kindjes op de redactie en we hingen deze kaart op aan onze kale muur. De kindjes waren erg blij met deze kaart. Spelenderwijs hebben ze geleerd welke dieren in welke werelddeel leven.

Prijs: 

Prijs kwaliteitverhouding is erg goed de wereldkaart is groot en kost 74,90 voor 80×60 cm. Dat vind ik een mooie prijs.

Eindoordeel: 

Wat een mooie wereldkaart. Een prachtige vormgeving. De kaart was lekker stevig. Niet breekbaar. Verder leek de kaart echt op een prachtige schilderij. De kindjes en wij waren dol op deze prachtige wereldkaart. Wat een informatieve kaart. De kinderen kunnen spelenderwijs iets over de wereld leren. Deze kaart zou erg geschikt zijn op scholen tijden het vak Aardrijkskunde bijvoorbeeld. Dat maakt het leren nog leuker. Wat een aanwinst in onze redactiekamer. Echt leuk ook voor in de babykamer. Een goede cadeautip. Wij zijn verliefd op deze kaart. Jullie zullen dat vast ook worden.

IMG-20190514-WA0004

 

Deze wereldkaart is verkrijgbaar via wereldkaarten.nl 

#SAMENWERKING

Pssst wat vinden jullie van deze wereldkaart?

 

 

12 gedachten over “Review grootformaat wereldkaart

  1. Ik vind hem echt super leuk en al denk ik dat de jongens nu liever een echte wereldkaart zouden willen, deze zou ook zeker in de smaak vallen. Ik snap jullie enthousiasme wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.