Reviewꓽ Zwangerschapskussen van Littollo

Als je in verwachting bent moet je de nodige voorbereidingen treffen. Een van de goede voorbereidingen is een zwangerschapskussen. Vandaag vertellen we welke zwangerschapskussen echt goed is. Lezen jullie mee??

Wat is een zwangerschapskussen?

Als je zwanger bent dan wordt je zwaarder, dit gewicht zorgt ervoor dat je moeilijker in slaap valt. Een oplossing daarvoor is een zwangerschapskussen. Deze kussen zorgt ervoor dat je makkelijker kunt slapen met een grote buik. Een zwangerschapskussen zorgt er ook voor dat je minder last krijgt van je bekken tijdens de zwangerschap. De buik wordt dikker en dat geeft zoveel kwalen. Gelukkig kan een kussen hierbij helpen. Wij raden een Littollo zwangerschapskussen aan.

 

Litto Zwangerschapskussenꓽ

Deze XXL kussen is echt een goede kussen. Hij is 280 cm groot. Heeft een warme fleece stof. De hoes is afneembaar en erbij is de opbergtas luxe. Dit is een ergonomisch ontwerp. Deze zorgt ervoor dat je beter slaapt en je lichaam goed ondersteund wordt. Op dit moment is de prijs 54,95. Deze kussen kun je zwel tijdens de zwangerschap als bevalling en na de bevalling gebruiken. Het is dus een investering. Niet alleen als je zwanger bent kun je dit gebruiken maar ook mensen met rugpijn hebben hier echt baat bij. De hoes is 100 procent van katoen, lekker handig. De vulling is 100 van polyester.

Voordelenꓽ

  • Zowel voor als na de bevalling te gebruiken;
  • Hoes is afneembaar en wasbaar;
  • Door het XXL formaat erg comfortabel in de nacht;
  • Het ergonomische ontwerp ondersteunt het lichaam volledig;
  • Behoud vorm dankzij de duurzame polyestervulling;
  • Doordat het lichaam op de juiste manier wordt ondersteund kan de foetus een goede positie in de baarmoeder aannemen.

Ook voor mensen met slaapproblemen

Wie slaapproblemen heeft en niet zwanger is kan ook gebruik maken van deze kussen. Beweeg je teveel tijdens het liggen, slapen lukt niet, heb je rug-heupklachten of slaapapenue? Dan moet je deze kussen echt eens proberen. Hij ondersteunt van hals tot en met de heupen. Lekker handig dus. Het is grijs, maar hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren geel, roze, groen. Het is ook verkrijgbaar in diverse vormen dus een U shape en een c shape. Het ligt aan jezelf wat je prettiger vindt. De meeste dames kiezen voor een u shape, maar dat is persoonlijk.

Na de bevallingꓽ

De hoes van het zwangerschapskussen is gemaakt van fleece wat heerlijk zacht aanvoelt, door dit ademende materiaal blijft het kussen de hele nacht fris wat bijdraagt aan het slaapcomfort. De vulling is van 100% polyester waardoor deze geen krakende geluiden maakt wanneer er bewogen wordt gedurende de nacht.

Overige gegevensꓽ

  • Materiaal: Fleece;
  • Vulling: 100% polyester;
  • Onderhoud: Hoes kan op 30°C gewassen worden, hoes kan niet in de droger;
  • Afmetingen: 280 cm lang en 70 cm breed.

Onze meningꓽ

Wij hebben hier een zwangere redactielid. Ze heeft hier gebruik van gemaakt en vond het echt heerlijk liggen. Ze heeft last van haar bekken. Na gebruik van deze kussen vond ze dat de pijn veel minder werd. Het ligt heerlijk en is lekker warm. Zeker aan te raden voor zwangere dames ook natuurlijk voor mensen met slaapproblemen en of pijn.

Verkrijgbaar bij bol.com

#samenwerking

3 thoughts on “Reviewꓽ Zwangerschapskussen van Littollo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.