3 beste reinigingsgels

Vandaag een artikel over welke reinigingsgels ik het beste vind. Ik heb een vette huid en gevoelige, dus deze zijn gebaseerd daarop. De volgende keer komen de cleansers voor droge huid. Lezen jullie mee??

Over mijn huid: 

De mensen die me langer volgen weten dat ik een zeer gevoelige huid heb. Ik kan helaas meestal geen drugstore items op mijn gezicht en ogen gebruiken. Ik hen jaren lang gezocht naar een oplossing die ik maar niet kon vinden. Totdat ik erachter kwam dat je je huid goed moet reinigen en de rest later komt. Dat is absoluut waar. Hieronder de drie gezichtsreinigers die ik ontdekt heb en goed zijn voor de gevoelige huid. Zorg ervoor dat er geen extra stoffen in zitten. Ammoniak en parabenen zijn vaak de boosdoeners let daar dus goed op bij de aanschaf van een nieuwe reiniging.

#1 Lancome Absolute purifying brightening gel cleanser:

Een cleanser van Lancome dat onzuiverheden bestrijd, paraffine-, sulfaat, kleurstof, pigment, ammoniak vrij is. Deze gel cleanser is voor alle leeftijden en huidtypen. Je betaalt er wel nu met korting 36,04 of 40 euro voor en  normale prijs is 51 euro maar je krijgt echt waar voor je geld. Je huid moet je goed verzorgen. Dit gaat voortaan tot mijn vaste routine behoren.

#2 Yves Rocher Ultrafrisse reinigingsgel 390ml pure algue

Deze gebruik ik al een tijdje. Er voor had het een andere naam en ik gebruikte dat jarenlang. Super tevreden ben ik erover. Bij mijn huid past deze reinigingsgel het beste. Tot nu toe weinig gevonden die tippen aan deze reinigingsgel. Deze is 96% natuurlijk. Van mijn huid weet ik dat het vaak goed reageert op zoveel mogelijk natuurlijke producten. Deze is qua prijs gelukkig niet zo duur 15,90 zonder korting. Vaak heeft Yves Rocher korting dus dan kun je hem voor de helft krijgen.

#3 Kalmerende reinigingscrème pure camomille 

Als ik veel onzuiverheden heb dan neem ik deze reinigingscrème. Deze bevat kamillebloem en verzacht de huid. De prijs valt mee 10,90 voor 125 ml vind ik niet veel, vooral niet voor een product dat zijn werking goed doet. Een acnehuid irriteert en is vaak echt gevoelig. Daar speelt deze reinigingscrème zeker op. Je voelt dat de huid weer straalt na gebruik.

 

PSSST Welke gezichtsreiniging gebruiken jullie??

 

One thought on “3 beste reinigingsgels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.