6 boeken die je gelezen moet hebben

Beste lezers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie. De vakantie is bijna voorbij. Wij zijn druk bezig geweest achter de schermen. Er komen veel leuke dingen aan. We hebben vandaag zes boekentips voor jullie van diverse genres. Lezen jullie mee??

 

Dit is momenteel ons top 6 de rangschikking van nummers zegt niets over hoe favoriet het boek is. Ze zijn allemaal leuk. Deze boeken hebben recent 5 sterren gekregen. Dit is momenteel ons top 6ꓽ

#1 Oekraïne hoog op de zuil van vrijheid

Een boek over de oorlog is echt nodig. Dit is echt een goed boek over de geschiedenis van Oekraïne. Het bevat ook verhalen van ervaringsdeskundigen. Lees hier de recensie.

#2 6×6 dieet

Diëten vonden we nooit zo goed. Dit boek doorbreekt de taboes rondom diëten. Ze laten zien dat diëten niet moeilijk is en het echt kan als je maar wil. Ze diëten op een lekkere manier. Lees hier de recensie.

#3 Boost je metabolisme

Metabolisme deze term horen we zo vaak in de media dat we wel op onderzoek uitmoesten. Dit boek kwam als geroepen. Hij is ook super goed. Lees hier de recensie.

#4 Kroniek van een dorpsjongen

Peter schreef een ontzettend goed boek over een dorpsjongen. Hij beschikt over een vlotte pen. Een van de weinige boeken die we echt goed vonden dit jaar. Lees hier de recensie.

#5 Voetbalvrouw

Vrouwen en voetbal gaan vaak niet samen. Hier op de redactie wel. Een aantal vrouwelijke redactieleden hebben jaren lang gevoetbald. Ook op professioneel niveau. Toen dit boek kwam moesten we dit echt lezen. Lees de recensie hier.

#6 Jij kunt toch niets

Dyslexie is een heftige aandoening. Het effect van deze ziekte, aandoening kunnen jullie hier lezen.

Welk boek is jullie bijgebleven of raden jullie aan om te lezen?

 

 

 

7 thoughts on “6 boeken die je gelezen moet hebben

  1. Heerlijk lijkt me dat om zo’n stapel boeken voor de boeg te hebben. Nu nog de tijd en rust zien te vinden om rustig te gaan zitten lezen 😉

  2. Wat heerlijk om dit voor je werk te doen. Boeken lezen en ons tips geven. Ik ben niet bekend met deze boeken en ga eens kijken of er wat van mijn gading tussen zit. Zelf kan ik je het boek “verpleegthuis” van Teun Toebes aanraden. En ook Daar waar de rivierkreeften zingen!! Ik las beide boeken in 1 adem uit.

  3. Wat een fijn overzicht! Ik ben vooral benieuwd naar het 6×6 dieet. Diëten is ook echt niet mijn ding maar ik wil wel heel graag afvallen. Dus dit klinkt perfect!

  4. Boost je metabolisme klinkt interessant. Ik houd wel van boekentips van anderen. Altijd interessant om inspiratie op te doen. Ik ben nu zelf bezig met ‘Mamamorfose’: een erg eerlijk, grappig en pijnlijk verhaal over zwangerschap, bevalling en moederschap. Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.