5 tips tegen koude voeten  

Vandaag geven we drie tips tegen koude voeten in de winter. We zitten nu in een hittegolf maar volgende maand ligt dat weer anders. We gaan dan naar herfst toe. In december zitten we in de winter. Nog maar een paar maanden dus. De wintermaanden zijn vaak heftig koud, met name voor onze voeten worden daar koud door. Lezen jullie mee welke tips we geven tegen koude voeten.

 

#1 draag warme sokken

Het is algemeen bekend dat koude voeten hebben niet goed is voor je lijf. Koude voeten koelen je lichaamstemperatuur af. Je hoofd mag wel koud aanvoelen of koud zijn maar je voeten nooit. Zo kun je ziek worden. Een oplossing is om warme huissokken te dragen van het merk Apollo. Je hebt huissokken voor heren en de damessokken van Apollo.

 

#2 zet een warme kruik onder de voeten

Zet een warme kruik onder je voeten. De kruik zorgt ervoor dat je voeten lekker opgewarmd worden. Je kunt ook een kersenpitkussen nemen maar die is minder warm. Heb je geen zin om steeds alles op te warmen neem dan een elektrische kruik. Die blijft langer warm.

#3 smeer de voeten in met een zalf/crème

Een zalf verwarmt je voeten. Verder verzacht het je voeten. Als je het koud hebt dan kan een crème of een zalf helpen. Een aanrader is de gehwol warmtebalsem. Deze crème zorgt ervoor dat je crème eerst je voeten koud maakt en dan wordt het langzamerhand super warm. Op een gegeven moment zijn de voeten echt super heet. Lekker warm voor de winterse dagen. Precies wat je wil.

#4 massage

Een voetmassage helpt zeker ook om je voeten op te warmen. Voetreflexologie bij de Chinees doet echt wonderen tegenwoordig. Alle punten worden gestimuleerd en je krijgt he lekker warm. Wat ook helpt is een algemene massage. Daarna worden de voeten lekker opgewarmd. Heerlijk zo een massage genieten en warm krijgen.

#5 drink een warme drankje

Drink lekker een bekertje warme chocomel, koffie, thee. Alles wat warm is is welkom. Of als je daar geen zin in hebt. Expres een soepje. Het moet gewoon warm zijn. Dan krijg je het zelf ook erg warm.

 

 

One thought on “5 tips tegen koude voeten  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.