Hugo Boss T-shirt review

Hugo Boss T-shirt staat al een tijdje op mijn wishlist. Deze T-shirt ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

Gegevensꓽ

Kleur

zwart

Maatꓽ

m

Opdrukꓽ

De logo staat in het hoekje rechts.

 

Mijn meningꓽ

De T-shirt is zwart een all time klassieke kleur. De kleur die mannen heel vaak dragen. De kleur die helemaal vol zit in mijn kledingkast. Zwart is echt mijn favoriete kleur. Mijn vriendin had mij al een Hugo Boss  T-shirt cadeau gedaan in het grijs. Nu stond zwart op mijn lijstje. Ttot ik werd benaderd door hemdvoorhem. Ik mocht iets uitzoeken. Mijn keuze ging uit naar deze t shirt. Toen ik nog geen buik had nam ik altijd slim fit, nu is mijn buik iets voller helaas coronapondjes, heb ik besloten mom regular fit te dragen. Dit wil zeggen dat het niet strak rondom je zit maar een beetje losjes. Het materiaal is echt kwalitatief het is van katoen 95 procent katoen en 5 procent elastaan. Elastaan wil zeggen dat de T-shirt rekbaar is. Dat vind ik het meest prettigst zitten. Ik heb allergieën. Ook heb ik last van zweet. Katoen zorgt ervoor dat je weinig zweet. Het zit dan nog comfortabeler. De stofsoort die ik het meest draag is katoen. Ik ben niet zo een fan van andere materialen.   Ik kan dus bijna niets anders dan katoen dragen. Deze shirt blijft ook goed na het wassen. Je mag wassen tot en met 40 graden. De T-shirt is super mooi en zit super heerlijk.

Logofanaatꓽ

Ik ben gek op logo’s op t shirt. Ik heb een witte opdruk op mijn borst. Dat vind ik echt goed passen bij mannen. De t shirt ook klassiek.  De t shirt lijkt super duur en is maar slechts 40 euro. Voor deze prijs zou ik deze t shirt zeker wel kopen. Ik ben echt verslaafd aan dit soort merk T-shirts. Ze zijn mooi, zitten comfortabel, geven een luchtig gevoel, zijn geschikt voor de zomer en zijn kwalitatief.  De achterkant is leeg. Het bevat dus geen logo. Dat vind ik beter. Anders wordt de T-shirt te druk.

 

Ik heb ook met deze T-shirt gesport. Heerlijk was dat. Ik kreeg veel bekijks daar. Ook ben ik door een paar mensen aangesproken dat ze de t shirt mooi vonden en waar ik hem vandaan had.  Wat een megaleuke T-shirt. De T-shirts zijn verkrijgbaar vanaf maat S tot en met XXL. Haal hem ook gauw in huis, hij is het echt helemaal waard.

Verkrijgbaar bij hemdvoorhem.nl 

#Samenwerking

 

3 thoughts on “Hugo Boss T-shirt review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.