Golder Rose keratine smooth shampoo en conditioner

Shampoo en conditioner zijn erg belangrijk voor je haar. Mijn haren zijn beschadigd door chloorgebruik. Ik heb veel gezwommen. Het beste is om je haren goed te laten herstellen met shampoo. Ook om je haren te laten groeien. De shampoo en conditioner van Golden Rose bieden een oplossing hiervoor. Vandaag ga ik deze shampoo en conditioner reviewen. Lezen jullie mee??

Inhoud:

430 ML

Keurmerken:

Een shampoo en conditioner die parabenenvrij, glutenvrij, cruelty free, bevat vitamine, dermatologisch getest,

Mijn mening:

Mijn haar is door chloorgebruik aan de onderkant uitgedroogd. De rest is super vettig. Ik heb laatst de helft van mijn haren afgeknipt en het is veel beter geworden. Na gebruik van deze shampoo werden mijn haren zachter. De conditioner is ook verzachtend. De glans in mijn haren is verdwenen. Na gebruik van deze shampoo merkte ik dat het zachter en gezonder eruit zat. Het bevat provitamine B5. Deze zorgde ervoor dat het haar een glans aanmaakte. Het haar breekt af als je hitteproducten gebruikt zoals stylen, krullen, ook door chloor gaat je haar kapot. Dit kun je oplossen door hittebestendige producten te gebruiken voordat je gaat stijlen, föhnen en krullen. In het zwembad moet je je haar in een knot doen of een badmuts dragen. Het bevat ook amandelolie deze heeft als taak om een de hoofdhuid vanuit binnen uit te voeden.

Glanzend haar:

Deze shampoo en conditioner bevordert de haargroei. Na een paar dagen zag ik al verschil. Eigenlijk meteen al. Bij de eerste gebruik werd mijn haar zachter. Ik zag een glans. Mijn haar was eerst muffig. Het straalde niet meer en ook merkte ik dat ik het vaker moest kammen, ik kreeg klitten. Deze shampoo en conditioner zijn super geweldig. Mijn haar was ook niet meer klitterig. Ik hoefde niet meer een paar keer per dag mijn haren te kammen. Ze werden lekker zacht, glanzend, levendig, makkelijk doorkambaar, en mijn droge punten waren ook weg. Verder merkte ik ook dat ik veel complimenten kreeg. De haren waren ook makkelijker in model te brengen. Mijn haren voelden babyzacht aan. Een van de beste shampoo en conditioners die ik ooit heb gebruikt. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij bol.com & Johnbeerens.be. 

#samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.