Real housewives of bevery hills event brunch Slot Zeist

Op 12 mei 2022 vond de presentatie van real housewives of Beverly hills plaats in Kasteel Slot Zeist (Utrecht). Wij waren erbij. Lezen jullie mee wat we ervan vonden??

Mooie brunch:

Ik kwam uit Vlaanderen erheen en mijn collega uit Amsterdam. Mijn rit duurde 4,5 uur om erheen te komen.  We kregen een super leuke uitnodiging thuis. Een enveloppe met een gouden broche. Deze broche diende je mee te nemen en te plakken op je outfit. Wauw dat maak je niet vaak mee. De dresscode was feestelijk. We hebben onze meest feestelijke outfit tevoorschijn gehaald. Ik droeg een roze glitterjurk. In mijn 18 jarige bestaan als blogger ben ik vaker gevraagd voor een brunch. Deze brunch was super speciaal in een kasteel. Het kasteel had een super luxe uitstraling. De naam van de kasteel is Slot Zeist.  De versiering was super mooi. Er waren veel bloggers aanwezig. We kwamen binnen en na een korte presentatie werd het tijd om de lunchen. We werden in groepen verdeeld. Super mooi werd het event versierd. Het werd tijd om lekkere eten te eten. Je had er van alles. Zalmbroodjes, gebak, drankjes, Het werd gepresenteerd op een etagère. De inrichting van de kasteel was super klassiek en mooi.

Mooie event

Iedereen had zijn meest feestelijke outfit aan. Daarna werd het tijd om foto’s te maken. Dit was mijn foto.

Vervolgens moesten we naar de serie kijken. Die mochten we alvast previewen. Wauw wat leuk was de serie. Altijd fijn om een van de eerste te zijn om alles te zien. Het event was top. Heel goed georganiseerd. Die 4,5 uur was het zeker wel waard. We kregen aan het einde een code voor de serie en een super leuke bloemen. De code was bedoeld om de serie te bekijken. Dit konden we vooraf doen voordat het op tv kwam. Wauw we hebben het echt leuk gehad. Graag willen we de organisatie hartelijk danken voor deze leuke uitnodiging en super leuke event.

Over de serie:

The Real Housewives of Beverly Hills attempt to balance their ever-evolving friendships with the demands of family life and growing business ventures, but a string of shocking events proves that living this large is more than meets the eye. In true Beverly Hills fashion, however, nothing can keep these ladies away from a good time. There is no shortage of laughs and libations, as they jet-set their way to luxury in Aspen and Punta Mita, Mexico.

#samenwerking

Eén gedachte over “Real housewives of bevery hills event brunch Slot Zeist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.