Make-up review Affect Cosmetics

Make-up is iets waar ik de laatste tijd echt fan van ben geworden. Vroeger had ik het er niet mee maar nu echt zeker wel. Ik ben een laatbloeier wat make-up betreft. Ik begon er pas rond mijn 25ste mee. Vandaag ga ik drie make-up items reviewen. Lezen jullie mee


De producten die ik ga reviewen zijnꓽ

Affect contour palette affect cosmetics

Lunar palette affect cosmetics oogschaduw

Affect 3d blender make up sponge

Affect contour paletteꓽ

Contouren spreekt me zeker aan. Het is tegenwoordig niet meer weg te dromen uit mijn make-up routine. Er zitten drie tinten in FLAMOUR PEESED BRONZER *Tanned, smooth finish pressed powder en de mis shimmer pressed highlighter. De eerste is voor de kaken voorhoofd en neus, blurred is voor je neus, kin en onder de ogen, cupidoboog, binnenhoeken ogen en kaken is de highlighter voor. Een Pools merk he ik nog nooit eerder getest. Alhoewel ik al heel wat jaren een blogger ben welgeteld 17 jaar. Poolse make-up was me niet opgevallen. Het pallet is bronzerig van kleur. Karolina MSTRASZEK heeft het ontworpen. Stap 1 is dat je alles verdonkerd, stap 2 dat je het verlicht en stap drie is dat je het oplicht. Ik heb zelf een lichte huid deze palette is geschikt voor lichte en medium huid. Ik heb zelf wat lichte  acne en rode oneffenheden op mijn gezicht. Het valt gewoon op vooral als je licht bent. Contouren verstopt deze oneffenheden zeker wel. MET EEN VETTE huid is een contouring pallet super ideaal zeker als het in een poedervorm is. Ik vond deze bronzer pallet prachtig. Hij heeft drie prachtige kleuren. Stuk voor stuk stonden ze allemaal erg mooi op mijn huid. Na de foundation begin je met contouren. Wat een goede palette

Affect palette oogschaduwꓽ

Het palette is super glitters echt super mooi. De zijkant heeft bruine met grijze glitters het palette is stevig verpakt. Goed voor mij ik laat dingen wel eens vallen en het is zonde als een palette doos afbreekt. Er zitten twaalf kleuren in het palette inclusief 5 glitterkleuren en 7 matte kleuren. Er zitten bijna alle kleuren in die ik zelf gebruik.

Het begint bij dawn  huidskleur een beetje baseachtig. Dan volgt aura dat is een oranje achtige kleur met glitters, Imbruim is een bruine kleur Luar spel is beige met bruin, spectral is een glitter paarse kleur, Unbra is een donkerbruine kleur, moonlight is een gele gouden kleur en nadir is oranje achtig, afterglow is rood oranje, gravity is lichtbruin nebula midden bruin en eclips tape achtig De kleuren di ik het meest gebruik zijn dawn, nebula, gravity spectral aura en moonlight. Super gepigmenteerd is deze oogschaduw. De oogschaduws vallen meteen op. Je hebt slechts een klein beetje nodig en je iet meteen echt glitters. Wil je meer glitters doen dan meer lagen erop. Een laag is al genoeg om een beetje op te vallen. Deze palette deed me een beetje denken aan urban decay palette. Hij is even goed als de Urban decay palette. Wauw wat waren de oogschaduw mooi zeg.

Affect 3d blender make up sponge

Make-up sponzen gebruik ik elke dag. Ik gebruik standaard die van real techniques die zijn gewoon echt goed. Een oranje spons. Deze paarse spons vond ik ook erg fijn. Hij lijkt veel op die van real techniques. Er zijn weinig sponzen die daar in de buurt van komen. Dit is een van de weinige 3d blender die ik gewoon echt goed vind.

Ik heb een vette huid. Na een kwast is het verplicht om nog een keer met een spons over de foundation heen te gaan voordat ik het afpoeder. Anders vliegt alles van mijn gezicht af. Een spons zorgt ervoor dat de foundation makkelijker blijft zitten op je huid.

Ook met de herfst is het gewoon super handig als je een spons gebruikt. De make-up vliegt er bijna niet vanaf. Deze spons was lekker zacht. De brede kant gebruik ik voor mijn gezicht en de smalle kant voor mijn ogen. Dus voor concealer.

Conclusieꓽ

Super mooie collectie was dit. Ik ben echt tevreden met deze make-up items. Ik heb zelf een gevoelige huid en durf niet vaak nieuw producten uit te proberen zeker geen make-up. Mar ik ben blij dat ik dit een kans heb gegeven, want ik heb eindelijk een nieuwe goede merk ontdekt dat ook goed is voor een gevoelige huid. Ik wist niet dat Polen echt een fijne make-up merk kon hebben dat ook nog eens op een andere high end merk lijkt. Wat een fijne producten. Ik ben echt helemaal blij. Ik raad deze make-up zeker aan iedereen. Haal ook deze collectie in huis. Jullie zullen er net zo gek op zijn als ik ben.

Verkrijgbaar bij Pink Avenue.

#samenwerking

 

3 thoughts on “Make-up review Affect Cosmetics

  1. Het oogschaduw palette ziet er heel mooi uit. Zelf ben ik niet van het contouren en gebruik ik eigenlijk sowieso bijna geen foundation. Af en toe. Een CC-cream vind ik wel fijn en gebruik ik wat vaker. Maar als ik dat aanbreng is een blender wel heel handig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.