Review Skinnies zonnebescherming

Ook in koude landen moeten we alsnog een zonneblok op het liefst elke dag. We hoeven alleen geen hoge SPF te hebben tenzij het warmer weer is, je of vakantie gaat naar een warm land en of je baby’s en kinderen hebt die moeten altijd een hoge SPF hebben zeker als je gaat zonnen. Een aanrader op dit gebied is Skinnies zeker wel. Vandaag gaan we deze zonnebescherming reviewen Lezen jullie mee??

De producten die we gaan reviewen zijn:

Skinnies a little goes a long way SPF 30

Skinnies Conquer SPF50+

Vegan and cruelty free:

Skinnies is een onverdunde zonnebescherming. Dit houdt in dat het niet verdund is met water. De zonnebescherming is hierdoor 5x langer houdbaar. Wat ook fijn is dat het niet witte vlekken achterlaat op je lichaam en of gezicht. Heel handig is dat het vegan en cruelty free is. Ik let daar absoluut op. Ik ben echt als de dood voor nieuwe producten zeker omdat je niet weet wat er in zit. Ik gebruik vaak mijn vaste merken. Alleen als je een blogger bent zal dat moeilijk gaan je moet open staan voor alles, er dient veel getest te worden. Deze merk had me zeker overtuigd. Ik kom er vaak echt achter of iets goed is of niet als je het echt getest hebt. Op een ingrediëntenlijst staan vaak goede marketingsdingetjes en totdat je het niet gebruikt weet je het niet.

Vakantieliefhebber:

Wij gaan vaak op vakantie naar zonnige landen. Heel veel zon vindt je niet hier in ons kouden kikkerlandje. Wij gaan vaak naar Spanje, Turkije, Dubai, India, Australië. Tja dan heb je echt wel een hoge zonnebescherming nodig. Zonnen doen we zeker ook. We boeken vaak zonnevakanties. In de zomer was het 40 graden in Spanje waar we waren geweest. De skinnies conquer SPF 50 plus was echt een ideale zonnebescherming. We genoten van zon, zee en strand. Na Spanje hadden we een iets minder warm maar alsnog warm weertje gepakt in Dubai daar gebruikten we SPF 30. Beide gels hebben een zachte textuur, het zit prettig op de huid. Het is super comfortabel. Je kunt het ook mixen met je foundation. Alhoewel een foundation niet echt nodig is in zo een hitte. Maar we hebben het alsnog wel een paar keer  uitgeprobeerd.

 

Conquer:

Het fijnste aan dit merk vind ik dat er geen alcohol en parabenen in zitten. Zo kun je genieten van een prettige zonnebescherming.  Het bevat het hoogste niveau van PPD (Persistent Pigment Darkening) bescherming geeft en zo zeer effectief blijvende pigmentverkleuring tegengaat. Deze bevat een zeer hoge UV bescherming dus 50 plus.

Een PA++++ rating is zeer uniek en een dergelijke mate van bescherming komt slechts in een zeer beperkt aantal producten voor. Het is tot en met 4 uur waterrsistent en zweetproef. Heerlijk voor actieve en outdoor lifestyle zoals zwemmers, duikers, sufers.
Dankzij de unieke, transparante Organogel™ formule laten de producten van Skinnies geen witte waas achter en past de gel zich direct aan uw huidtint aan.Skinnies Conquer is Reef Safe volgens de Hawaïaanse Koraal Wet! Wij vonden dit een enorm fijne zonnebescherming. Het was zo handig op vakantie. We hebben veilig gezond.

 

Skinnies zonnecrème spf 30:

Ook voor deze zonnecrème geldt at hij alcholovrij, vegan en cruelty free is. Deze biedt een medium tot een hoge dekking. Je hebt slechts een klein beetje creme nodig om je hele huid ingesmeerd te krijgen. Het is dus zuinig in gebruik. Skinnies Sungel SPF30 is tot wel 80 minuten waterresistent en is geschikt voor alle huidtypen. De redactie heeft diverse huidtypen van droog tot en met vette huid. Het was voor ons allemaal echt een enorm goede zonnecrème. Breng de beschermende gel aan voor het zonnebaden op het gezicht en lichaam.
Let op: LESS IS MORE! De hoeveelheid er grootte van een erwt is al voldoende voor het gezicht, nek en oren.
Breng om de 4 uur opnieuw aan of eerder wanneer je 1-1,5 uur in het water bent geweest.

Ook deze zonnecrème kwam goed van pas, hier in ons land. Het was hier ook super warm in de zomermaanden met benauwdheid erbij. Toen gingen we lekker naar het strand en zwemmen naast het zonnen. Deze crème was erg goed. We hebben ook de andere crème gebruikt toen het boven de 28 graden werd. Wat een fijne zonnecrème.

Conclusie:

Wat een fijne zonnecrèmes. We zijn enorm fan geworden van deze merk. We gebruikt hiervoor zomaar wat merken. Maar een merk zegt wel iets over een kwaliteit van een product. Dit waren echt goede crèmes. Voor als je gaat zonnen, op vakantie gaat naar een warm land en of de warme dagen komen vergeet deze crèmes niet te kopen. Ze zijn super handig en super goed.

Ingrediënten:

Imogel™, Avobenzone 30 MG/G, Bemotrizinol 30 MG/G, Octocrylene 45 MG/G, Oxybenzone 50 MG/G, TI0₂ & Vitamine E. Actieve filters: Avobenzone, Bemotrizinol, Octocrylene en Oxybenzone.

 

Verkrijgbaar bij Douglas. 

 

#samenwerking

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.