Fashion review: Lacoste Classic fit polo

Lacoste classic fit polo stond ook al een tijdje op mijn kleding-wishlist. Deze polo ga ik vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

Gegevensꓽ

Kleurꓽ

zwart

Maatꓽ

M.

Pasvorm

Wijd.

Opdrukꓽ

De logo staat in het hoekje rechts.

Mijn meningꓽ

Een polo doet altijd goed, met name als het een zwarte kleur heeft. Het past overal bij en het is ook nog eens een gemiddelde en geliefde mannenkleur. Ik heb meer T-shirts dan polo’s in de collectie, dat komt omdat ik het heel erg warm heb vaak door het sporten. Als ik op date ga of een ander bijzonder gelegenheid dan moet ik natuurlijk wel een polo hebben. De meeste polo’s die ik heb zijn van een merk, vandaar dat ik er ook niet heel veel heb. Er hangt wel een prijskaartje aan een merkproduct. Lacoste is een gemiddeld merk en bewijst maar weer eens dat het niet duur hoeft te zijn als je mooie polo wil hebben. De prijs is momenteel 76,96 normaal is het 99,95 voor een merkpolo is dat niet zoveel geld. Als je bedenkt dat ik normaliter gemiddeld 200 euro uitgeef per polo.

Kraagliefhebber

Oké ik heb het echt met kragen op polo\s dit maakt het net iets mooier. Ook merk ik dat een polo er daardoor chiquer en kwalitatiever uitziet.

Maten

Deze polo maat begint bij M en eindigt bij een 6XL. Dat is echt super handig. Het past dus bijna bij iedere man. Goed dat ze ook grotere maten hebben. Je zou ook een maatje kleiner kunnen nemen want het valt ruimer.

Logofanaat

Ik ben gek op logo’s op t shirt. Ik heb een groene opdruk op mijn borst. Dat vind ik echt goed passen bij mannen. De polo is ook erg klassiek.  De polo oogt kwalitatief en duur. De prijs bedraag 79.96 euro momenteel. Voor deze prijs zou ik deze polo zeker wel kopen. Ik ben echt verslaafd aan dit soort merken polo’s.  Ze zijn mooi, zitten comfortabel, geven een luchtig gevoel vooral handig als je het snel warm hebt. De achterkant bevat dus geen logo. Dat vind ik beter. Anders wordt het te druk.

Katoen: 

De materiaal is van katoen. De polo zit hierdoor super lekker.  Het materiaal is echt kwalitatief het is 100 procent katoen. Dat vind ik het meest prettigst zitten. Ik heb allergieën. Ook heb ik last van zweet. Katoen zorgt ervoor dat je weinig zweet. Het zit dan nog comfortabeler. De stofsoort die ik het meest draag is katoen. Ik ben niet zo een fan van andere materialen. Ik kan dus bijna niets anders dan katoen dragen. Deze polo blijft ook goed na het wassen. Je mag wassen tot en met 30 graden. Deze polo is super mooi en zit super heerlijk.

Verkrijgbaar bij Hemdvoorhem.nl

#Samenwerking

 

2 thoughts on “Fashion review: Lacoste Classic fit polo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.